In juni start de JTS Academy van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer! Een nieuw en uniek project waarbij je drie zondagen op rij intensief aan de slag gaat met materiaal uit een bekende musical. Deze eerste editie staan West Side Story enDe Kleine Zeemeermin centraal. De JTS Academy is de ultieme voorbereiding op de aanstaande audities!

De JTS Academy is – behalve ontzettend leuk – tevens de ultieme voorbereiding op onze audities voor onze productieklassen, die plaatsvinden op zondag 30 juni. Natuurlijk kun je ook meedoen aan de JTS Academy zonder je aan te melden voor de audities.

De Kleine Zeemeermin (9 t/m 21 jaar)

Drie zondagen op rij (9, 16 en 23 juni) ga je van 10:00 tot 15:00 intensief aan de slag met materiaal uit De Kleine Zeemeermin. Geheel in thema worden er diverse workshops gegeven op het gebied van zang, dans en spel. Naast lessen van ons vaste docententeam is er ook iedere zondag een speciale gastdocent aanwezig. Zo krijg je de unieke kans om te leren van professionals als Marjolijn Touw (Ursula in de Nederlandse The Little Mermaid) en Frank Beurskens (dance captain).

West Side Story (15 t/m 25 jaar)

Drie zondagen op rij (9, 16 en 23 juni) ga je van 10:00 tot 16:00 uur intensief aan de slag met materiaal uit West Side Story. In juni 2020 brengt de selectiegroep 16 t/m 25 jaar namelijk deze tijdloze Broadwayklassieker op de planken. Geheel in thema worden er diverse workshops gegeven op het gebied van zang, dans en spel.

Naast lessen van ons vaste docententeam is er ook iedere zondag een speciale gastdocent aanwezig. Zo krijg je de unieke kans om te leren van professionals als Anouk van Nes (Graziela in originele Nederlandse West Side Story), Margot Giselle (vocal coach) en Jeroen Lopes Cardoso (gevechtschoreograaf). Daarnaast zal ook een auditietraining worden gegeven om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een échte auditie.

Meer informatie en inschrijven voor de JTS Academy kan op https://www.pier-k.nl/ook-bij-ons/jts-academy.