Mamma Mia gaat nog een paar maanden door vanwege het grote succes. Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z’n leven bij de meest swingende musical.  Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben MAMMA MIA! in hun hart gesloten. Ook in Nederland is het een hit met al meer dan 300.000 verkochte kaarten!

Jij kunt kans maken op twee kaarten voor deze heerlijke musical op een datum naar keuze, mits beschikbaar.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor twee vrijkaarten?

Dat kan op maar liefst twee manieren:

1. Geef antwoord op de volgende vraag: Welke Zweedse popgroep zong de liedjes voordat de musical uitkwam.  Stuur jouw antwoord naar prijsvraag@musicalsites.nl

of:

2. Like onze Facebookpagina of Instagram, en deel het artikel en tag de persoon met wie je naar deze musical wilt.

Allebei mag natuurlijk ook.

Doe dat uiterlijk 6 september 2019. De uitslag wordt 7 september  2019 bekend gemaakt. De datum is naar keuze mits beschikbaar.

Mamma Mia

MAMMA MIA! is een komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s.

MAMMA MIA! beleefde 19 jaar geleden haar wereldpremière op London’s West End, waar de show nog steeds te zien is. Inmiddels heeft de musical al 60 miljoen bezoekers getrokken en is deze uitgevoerd in 16 verschillende talen.

Lees ook:
Musical Mamma Mia! langer te zien, Tina Turner in februari
Al 300.000 bezoekers voor musical MAMMA MIA!
Bruisende Mamma Mia, terug van weggeweest

Meer informatie over deze swingende musical vind je hier