Het jaar 2015 zal de boeken in gaan als één van de warmste jaren uit de geschiedenis. Zeker voor de bezoekers van The Christmasshow in Ziggo Dome, dit jaar voor het eerst georganiseerd op 26 en 27 december.

Bij binnenkomst wordt iedereen welkom geheten door een kerstelf – met groen opgestoken haar – en kan men met niemand minder dan de échte Kerstman op de foto.

Eenmaal in de zaal aangekomen volgt een sprookjesachtige show, die in het begin doet denken aan Peter Pan in combinatie met de goede feeën van Assepoester. We worden meegenomen in de dromen en fantasieën van Max, neergezet door niemand minder dan voormalig Billy Elliot Nick van der Stroom. Dit talentje geniet van alles dat om hem heen, met dank aan zijn fantasie, tot stand komt.

The Christmas Show 2015 14

Wat fantasie betreft is deze show ontzettend sterk. Met behulp van een groots ballet, een prachtig koor en vakmensen als Jamai Loman, Edsilia Rombley, O’G3NE, danser Justin Beer, Kirsten Michel en Nicolette van Dam. Na haar debuut in High School Musical mag ze ons in dit spektakel als Kerstfee betoveren met haar zangstem. Ron Brandsteder mocht als opa het publiek entertainen met een heuse Kiss Camera en voor de karaoke zorgen. Zowel het volwassen ballet als het kinderballet zorgden ervoor dat overal op het podium iets te beleven en te zien was.

Een show die tot in de puntjes verzorgd was en voor een eerste editie extreem goed in elkaar zat. Werkelijk alles klopte. De verdienste van het creatieve team: zij zorgden niet alleen voor een witte Kerst in Ziggo Dome, maar vooral ook voor een warme, liefdevolle Kerst. Pure magie, een ervaring voor het hele gezin.

The Christmas Show 2015 15

We zijn dan ook blij u te mogen melden dat er aan een nieuwe editie voor Kerst 2016 wordt gewerkt. Een event dat u eigenlijk niet mag missen.

De editie van dit jaar gemist? Kijk aanstaande maandag 28 december 2015 om 22.20 uur naar RTL4 voor een registratie van The Christmasshow!

Klik hier voor de fotoreportage.

Foto’s en verslag: Gaby Lejeune