Musicalsites.nl heeft 4 kaarten voor de voorstelling Doornroosje in Koningin Elisabethzaal, Antwerpen. Wat je moet doen om de kaarten te winnen? Lees snel verder!

Like onze Facebook Pagina en tag de personen waarmee je  gaat genieten van deze musical. Doe dit uiterlijk 23 juli 2018 en ding mee om die kaarten voor ‘Doornroosje’ te winnen en maak er meteen een mooi dagje Antwerpen van.

Doornroosje

Na het succes in Theater Elckerlyc, Capitole en Ethias Theater komt ‘Doornroosje’ naar de gerenommeerde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Deep Bridge behoudt voor met deze musical het wonderlijke DNA van het Nederlandse Van Hoorne Entertainment en pronkt met oogverblindende droomkostuums en een fantastische Vlaamse cast.

De voorstelling in de Koningin Elisabethzaal wordt nóg magischer, met extra decors en een groter ensemble. En als extraatje schitteren deze zomer niet één, maar wel twee prinsessen op het podium. Zowel Tinne Oltmans als Helle Vanderheyden kruipen afwisselend in de rol van prinses Doornroosje.

Kaarten op een datum naar keuze, mits beschikbaar.

Meer informatie vind je hier

Lees ook: