Lisse Knaapen is de hoofdrolspeelster in de 3D- musical “Sky” die momenteel speelt in Theater Amsterdam. Wij spraken met Lisse en mogen ook twee vrijkaarten weggeven voor deze geweldige musical ? Lees snel verder en bekijk het interview dat we met Lisse hebben gemaakt.

Win twee vrijkaarten!
Wil jij in aanmerking komen voor de vrijkaarten? Bekijk dan het interview en beantwoordt de volgende vraag. In welke musical zie je Lisse in het interview spelen tijdens haar studie aan Codarts. Stuur jouw antwoord, uiterlijk 31 mei, naar prijsvraag@musicalsites.nl.

Sky, de musical in 3D.
Na Soldaat van Oranje de musical en ANNE presenteert Robin de Levita SKY de musical, een compleet nieuwe theaterervaring, een musical in 3D. SKY gaat over een tienermeisje dat een bijzonder moeilijke tijd doormaakt. Thuis voelt zij zich niet begrepen en op school wordt zij gepest. Ze kan nergens terecht en in een moment van pure wanhoop komt ze in aanraking met drugs… Ze raakt in een coma en begint een wonderlijke ontdekkingsreis door haar eigen droomwereld.

Gevangen tussen droom en werkelijkheid leert ze haar leven in een ander perspectief te zien en moet ze vechten om haar kracht en zelfvertrouwen hervinden. SKY is een musical voor iedereen! Iedereen kan zich verplaatsen in Sky, haar verhaal en de universele zoektocht naar jezelf. De wereldpremière van SKY de musical in 3D vindt plaats op 3 april 2016 in Theater Amsterdam in de Houthavens van Amsterdam-West.