Onze Vlaamse en Nederlandse lezers kunnen kans maken op twee vrijkaarten voor de musical “Het leven zoals het is…de wijkagenten”in het Noordteater in Antwerpen. Hoe maak je kans ? Lees snel verder!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen ? Like onze pagina op Facebook en dit artikel en tag de persoon met wie je wilt gaan. Doe dat uiterlijk 31 augustus 2018.

De kaarten zijn voor de voorstelling van 6 oktober om 20.00. Andere data zijn niet mogelijk.

Het leven zoals het is…de wijkagenten

De wijkagenten uit de populaire tv-serie ‘Het leven zoals het is…’ trekken naar het theater om een toneelstuk rond hun geliefde politiekorps op te voeren. Maar al bij de eerste repetities botsen de onervaren amateur-toneelspelers op de harde en vaak bizarre wetten van de theaterwereld. En vooral op de autoritaire regisseur die geen kans onbenut laat om die ‘knoeiers’ van de politie te schofferen. Als deze excentrieke en elitaire theatermaker zijn oog dan nog eens laat vallen op één van de agenten, dreigt de hopeloze situatie helemaal te ontsporen. Ontpoppen onze helden van de straat zich tot rasechte theateracteurs of wordt dit stuk hun finale ondergang?

Meer informatie vind je op http://www.noordteater.be/