Op 5 oktober a.s. lanceert de film Peter & de Draak in de Nederlandse bioscopen. Een paar Nederlandse musicalsterren spelen hierin een belangrijke (stemmen)rol. Musicalsterren die een stem inspreken in deze film zijn o.a.: Mike Weerts, Rutger Le Poole, Howard Kamproe, Roos van der Waerden, Kyana Raine Pacis (dochter van Cystine Carreon), Yannick Jozefzoon en Dennis Willekens. Wil jij naar deze film? Dat kan!! Lees snel verder.

Synopsis

Wat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney’s Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen!

Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn gewoon te groot om te verbergen…

pl 5040 comp WE v0076 6k v2

Disney’s ‘Peter en de Draak’ is geschreven door Lowery & Toby Halbrooks en gebaseerd op een verhaal van Seton I. en S.S. Field. Peter en de Draak is vanaf 5 oktober 2016 te zien in de bioscoop, in de Nederlandse- & Originele versie, ook in 3D.

Prijsvraag
Musicalsites mag 5 x 2 kaarten weggeven voor deze spectaculaire film. Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten? Om te beginnen; volg ons op Twitter, Facebook of Instagram. Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws. Je kunt je ook abonneren op ons YouTube-kanaal.

Beantwoord ook de volgende vraag: In welke musical heeft Mike Weerts gespeeld? Stuur jouw oplossing uiterlijk 30 september naar prijsvraag@musicalsites.nl.

reel 5ab grd049.0004533

Lees ook:
Win twee kaarten voor Musical meets Opera.

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons!!

Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.