Wie kent hem niet, Aida de musical? Het ontroerende verhaal over een Nubische prinses en een legerkapitein met onder andere Willemijn Verkaik en Freek Bartels wordt binnenkort als concertversie op de planken gebracht en jij kunt daarbij zijn!

Jij kunt kans maken op twee kaarten voor deze heerlijke musical op een datum naar keuze, mits beschikbaar.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor twee vrijkaarten?

Dat kan op maar liefst twee manieren:

1. Geef antwoord op de volgende vraag: In welk land speelt de musical Aida zich af? Stuur jouw antwoord naar prijsvraag@musicalsites.nl

of:

2. Like onze Facebookpagina of Instagram en deel het artikel en tag de persoon met wie je naar deze musical wilt.

Allebei mag natuurlijk ook.

Doe dat uiterlijk 20 april 2019. De uitslag wordt 21 april  2019 bekend gemaakt.

Aïda

Deze Disney voorstelling met muziek van Elton John en teksten van Tim Rice speelde van 2001 t/m 2003 in het AFAS Circustheater in Scheveningen. 

Aida speelt zich af in het Egypte van de farao’s, dat in strijd is met het buurland Nubië. Tijdens een expeditie op vijandelijk gebied neemt de Egyptische legerkapitein Radames een groep vrouwen gevangen waaronder de beeldschone Aida. Radames weet dan nog niet dat Aida de dochter van de koning is maar is wel op slag onder de indruk van haar. Hij schenkt haar als slavin aan zijn verloofde, prinses Amneris. Wat niet mag, gebeurt toch: Aida en Radames worden hopeloos verliefd op elkaar.

Zonder het te beseffen roept Radames daarmee het noodlot over hun drieën af. Want het huwelijk van Radames met de dochter van de farao is aangekondigd terwijl hij eigenlijk verliefd is op Aida. Amneris merkt dat haar aanstaande echtgenoot van een ander houdt. Op haar beurt raakt Aida in een innerlijke tweestrijd omdat zij de dochter van de koning van Nubië is en een verhouding met Radames gezien zal worden als verraad van haar volk.

Kijk voor meer informatie op: https://www.stage-entertainment.nl/shows/concert/aida-in-concert/ 

Lees ook:
Aïda in concert met Willemijn Verkaik
Freek Bartels naast Willemijn Verkaik in musical Aida in Concert
Tony Neef met Freek Bartels en Willemijn Verkaik in Aida in Concert

Foto: Peggy de Haan