Na een afwezigheid van 5 jaar, slaat Palazzo haar befaamde spiegeltent weer op naast de Johan Cruijff ArenA. Van 22 november 2018 tot en met 3 maart 2019 kookt Nederlands spraakmakendste chef-kok van dit moment, de sterren van de hemel. Musicalsites.nl mag 2 x 2 arrangementen weggeven. Wil je wel eens zo’n schitterende avond mee maken? Lees dan snel verder!

Palazzo Amsterdam

Als gast van PALAZZO Amsterdam bent u getuige van een wereldpremière: Haute Cuisine gaat samen met Haute Couture, Haute Acrobatie en Haute Comedy, oftewel ‘Haut Chaos’! Een buitengewone show, boordevol contrasten en extravagante, prettig gestoorde karakters. De flamboyante gastheer neemt u mee door een avond, waarop niets meer is wat het lijkt. ‘Haut Chaos’ laat u met volle teugen genieten van bloedstollende acrobatiek, wonderlijk contortionisme, briljante comedy en grootse muziek. Soms verfijnd en gevoelig, dan weer messcherp en excentriek. Kortom, een avond die volledig tot de verbeelding spreekt.

Hoe kan je kans maken op de kaarten?

De kaarten gelden op een avond naar keuze, mits beschikbaar. Like het artikel en onze pagina op Facebook. Klik hier om naar de Facebookpagina te gaan. Tag de persoon met wie je deze spraakmakende avond wilt meemaken. Doe dat uiterlijk 22 oktober.

De befaamde PaLazzo Spiegeltent

Als het ’s avonds donker wordt en er honderden kaarsen branden, dan krijgt de Palazzo spiegeltent een ongekende charme. De klassieke elegantie en ontelbare lichtjes die vonkelen en schitteren in de vele spiegels en glas-in-lood ramen, verspreiden een vlaag van nostalgie en bieden een overweldigende atmosfeer. Het is de perfecte ambiance voor een onvergetelijke avond uit of een bijzondere, feestelijke aangelegenheid. Aangekleed met prachtige accessoires van brokaat en zijde, voert het imposante Jugendstil-interieur je terug naar lang vervlogen tijden.

De historie van de spiegeltent gaat terug naar de 19e eeuw, toen de tent fungeerde als mobiel danspaleis. Week in, week uit werd de spiegeltent opgezet in weer een andere stad. Het mobiele danspaleis was zeer populair en had een uitstraling die zowel luxueus als behaaglijk was. Er ontstond een extravagante ontmoetingsplaats, waar het nachtleven uitbundig kon worden gevierd en waar bezoekers, dankzij de vele spiegels, relatief onopvallend oogcontact met elkaar konden maken…

Na de Tweede Wereldoorlog raakten de mobiele danspaleizen, en daarmee de spiegeltenten, in de vergetelheid. De jeugd danste niet langer op de tonen van het dansorgel. In de steden openden de eerste nachtclubs hun deuren en op de regionale jaarmarkten werden de spiegeltenten verdrongen door moderne kermisattracties. Het duurde tot halverwege de jaren 70 van de vorige eeuw alvorens de befaamde spiegeltent zijn comeback beleefde, dankzij hernieuwde populariteit op muziek- en theaterfestivals.

De huidige Palazzo-spiegeltent is ontworpen op basis van authentieke bouwtekeningen. State-of-the-art geluid- en lichttechniek, evenals de moderne klimaatregeling, zorgen voor hedendaags comfort. Bezoekers kunnen meer dan optimaal genieten van de dinnershow.

Rondom perfect zicht

Het middelpunt van de tent is het centrale podium, dat hydraulisch is en zodanig kan bewegen, dat je vanaf elke zitplaats een perfect zicht hebt op de kunsten die vertoond worden. De 336 zitplaatsen zijn opgesplitst in drie delen: de manege, met ronde tafels in het midden van de tent. De stalles, die gesitueerd zijn meteen om de manege heen. En de sfeervolle loges, die zich bevinden om de stalles heen op een net iets hoger plateau. In de flamboyante foyer zijn de garderobes te vinden evenals een bar, waar het vóór en ná de show uitermate aangenaam verpozen is.

PALAZZO is een unieke combinatie van haute cuisine en topamusement, tot in de kleinste details geperfectioneerd. Show, muziek, licht, eten, service en ambiance smelten samen tot wat één groot feest is voor alle zintuigen.

Reserveer nu en laat u een avond lang meevoeren door het theater van de zintuigen. Lees meer of reserveer op https://www.palazzo.org/amsterdam/nl/home.html