Musicalsites heeft 2 x 2 kaarten voor de nieuwe musical ‘Charley’ die jij kunt winnen. Hoe? Lees snel verder.

Like onze pagina en tag de persoon waarmee je wilt gaan op Facebook. De links staan al onder dit bericht dus het is heel eenvoudig. Reageer uiterlijk 15 augustus 2018 en doe mee !!

Door onze Facebook-pagina te liken houden wij jou op de hoogte van al het musical nieuws en natuurlijk onze prijsvragen.

Charley

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie ‘De Tante van Charlie’ schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest! Jon van Eerd schittert samen met Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander & Aimée de Pater in deze komische musical.

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem … pardon … háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!

De cast bestaat uit:
– Jon van Eerd
– Vera Mann
– Anne-Mieke Ruyten
– Hugo Haenen
– Laus Steenbeeke
– Job Bovelander
– Jonathan Demoor
– Aimee de Pater
– Priscilla Knetemann

De kaarten zijn voor een datum en theater naar keuze (mits beschikbaar)

Meer informatie vind je op www.pretpakhuis.nl

Doe ook mee met deze prijsvraag:
Maak kans op twee vrijkaarten voor ‘On Your Feet’