Binnenkort zal in Carre de musical Sunset Boulevard te zien zijn. Wij mogen twee kaarten verloten onder de inzenders die de volgende vraag goed beantwoorden en onze pagina op Facebook liken.

Prijsvraag

Wat is de naam van de hoofdrolspeelster van deze musical? Stuur jouw oplossing naar prijsvraag@musicalsites.nl uiterlijk 26 maart 2018. Klik hier voor onze facebookpagina

Let op! De kaarten zijn voor zaterdag 31 maart voor de voorstelling van 20.00.

Sunset Boulevard, één van de meest succesvolle musicals ooit, is een meeslepend verhaal over romantiek en obsessie, gebaseerd op de legendarische film van Billy Wilder. De klassieker van grootmeester Andrew Lloyd Webber is de derde internationale voorstelling die Carré onder de noemer Broadway aan de Amstel naar Amsterdam haalt. Sunset Boulevard is in maart 2018 slechts twee weken te zien in Carré met de Engelse cast en 16-koppig orkest.

Geniet van de legendarische nummers uit Sunset Boulevard begeleid door een groot live orkest.

Het verhaal
Sunset Boulevard speelt zich af in het Hollywood van de jaren 50, waarin één van de grootste sterren in de stomme film, droomt van haar rentree in de spotlights. Per toeval ontmoet zij de jonge, berooide scriptschrijver Joe Gillis. Hij laat zich verleiden om haar te helpen met haar ‘meesterwerk’, een filmscript waarvan zij gelooft dat het haar Hollywooddromen laat uitkomen. Langzaam groeien ze naar elkaar toe, maar is het liefde of puur eigenbelang?

Klik hier voor meer informatie

Foto: Manuel Harlan