Musicalsites heeft twee vrijkaarten voor Evita, de musical met in de hoofdrollen Brigitte Heitzer, René van Kooten, Esmée Dekker, Yoran de Bont en Paul Donkers, ter beschikking.

Wat moet je doen om kans te maken op twee vrijkaarten? Heel eenvoudig. Like onze pagina op Facebook en tag degene die met wie jij naar Evita, de musical wilt gaan. De kaarten voor Evita, de musical zijn geldig op een datum en theater mits beschikbaar. Deze actie loopt tot en met 10 oktober 2018.

Evita, de musical

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe..

In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

Tim Rice en Andrew Lloyd Webber

Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love Me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.

Cast

Brigitte Heitzer – Evita
René van Kooten – Ché
Paul Donkers – Juan Perón
Esmée Dekker – Mistress & alternate Evita
Yoran de Bont – Magaldi

Ensemble

Martijn van Voskuijlen, Yannick Plugers, Marnix Lenselink, Michael Konings, David van den Tempel, Willemijn Maandag, Sarah Cremers, Liesanne van Dongen, Mireille Bolier, Arjen Kimenai, Guido Idzenga, Veronique Post, Mickey Vermeer, Willemijn van Holt.

Creatives Evita, de musical

Tim Rice – Teksten
Andrew Lloyd Webber – Muziek
Daniël Cohen – Vertaling
Paul van Ewijk – Regie
Chiara Re – Choreografie
Alberto Klein Goldewijk – Muzikaal leider
Eric van der Palen – Decor
Arno Bremers – Kostuums
Marcel Visser – Licht
Bobby Renooij – Pruiken
Jan van Dijk – Geluid

Lees ook:
Evita, dans de tango, mi vida!
De cast van de musical Evita is bekend

Meer informatie over Evita, de musical vind je op https://www.degraafencornelissen.nl/voorstelling/evita-de-musical