Ted Neeley komt nog een keer naar Nederland met Jesus Christ Superstar. Musicalsites heeft twee maal twee kaarten voor de show van 12 april 20.00 in Afas Live in Amsterdam.

Hoe kan je kans maken op de kaarten?

Wat moet je doen: Deel deze prijsvraag op onze Facebookpagina of Instagrampagina en/of geef voor 10 maart het antwoord op de volgende vraag: Waarom wil jij hier naar toe? Stuur je antwoord naar prijsvraag@Musicalsites.nl

Jesus Christ Superstar, de rockopera

De rockopera zag het levenslicht in de vroege jaren zeventig. Neeley viste in eerste instantie achter het net bij de theatervoorstelling en werd understudy. Pas toen de film in 1973 verscheen volgde zijn grote doorbraak. Daarin vertolkte hij met verve de hoofdrol en verwierf wereldfaam. De film was direct een hit en kreeg cultstatus. Daarmee was Neeley voorgoed met de rol van Jezus verbonden. Dat heeft hij nooit als een probleem ervaren, de acteur heeft veel aan Jesus Christ Superstar te danken en treedt op in alle delen van de wereld. Neeley kreeg ook zijn revanche als het gaat om de live uitvoering van de rockopera. Vanaf de jaren negentig was hij in diverse theaterversies van Jesus Christ Superstar te zien die zich op veel belangstelling mochten verheugen. De huidige productie vertegenwoordigt wereldklasse. Alle muziek is live, het decor is overweldigend en uitsluitend top acteurs maken onderdeel uit van de cast. Dat ziet en voelt het publiek en vormt een belangrijk onderdeel van het succes. Een voorstelling van Jesus Christ Superstar is voor elke bezoeker een intense en onvergetelijke belevenis.

Meer informatie vind je hier

Lees ook:
Ted Neeley terug in Jesus Christ Superstar
Jesus Christ Superstar in 2019 terug naar Nederland