Musicalsites heeft 2 x 2 kaarten ter beschikking gekregen voor dé kerstvoorstelling in het Theaterhotel Almelo, ‘Het meisje met de zwavelstokjes’. Wat moet je doen om in aanmerking  te komen voor twee kaarten? Lees snel verder.

Wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor een datum naar keuze ( mits beschikbaar ). Wat moet je doen:

Dat kan op maar liefst twee manieren:

  1. Geef antwoord op de volgende vraag: Waarom wil jij naar deze musical? Stuur jouw antwoord uiterlijk 7 december 2019 naar prijsvraag@musicalsites.nl

en/of:

  1. Like onze Facebookpagina of Instagram, en deel het artikel en tag de persoon met wie je naar deze musical wilt en doe dat uiterlijk 7 december 2019.

Het meisje met de zwavelstokjes

Na de succesvolle kerstvoorstelling ‘Scrooge’, brengt het Theaterhotel dit jaar, in samenwerking met hetzelfde creatieve team, een nieuwe Christmas Carol ‘Het Meisje met de Zwavelstokjes’. Zoals het een goede traditie betaamd, zal ook deze uitvoering het échte kerstgevoel brengen. Gebaseerd op het originele verhaal van Hans Christian Andersen, gebracht in de kenmerkende Dickensstijl.  Met een eigen twist en Twentse knipoog, zorgt dit hartverwarmende theaterspektakel voor een lach en een traan. 
 
De cast neemt u mee in het leven van een meisje dat op koude winteravonden zwavelstokjes moet verkopen. Terwijl mensen vrolijk kerstinkopen doen of samen thuis knus voor de haard zitten, zwerft zij op straat. Door het lot krijgt ze visoenen die haar leven voorgoed veranderen. 
 
De voorstelling wordt gespeeld op 23, 24, 25, 28 en 29 december in het Theaterhotel in Almelo.

Script/regie: Jasper Verheugd, muziek: Jan Tekstra, decor: Joris van Veldhoven en productie: Gerard Cornelisse
Foto: Theaterhotel Almelo