De film ‘Mamma Mia! Here we go again’  gaat volgende maand in première en is vanaf 18 juli te zien. Wij mogen 2 x 2 vrijkaarten en 2 t-shirts weggeven. Wil je meedoen? Lees snel verder !!

Wil je kans maken op een van de prijzen deel dan het artikel op Facebook en stuur jouw oplossing op de vraag ‘wie speelde de eerste hoofdrol van Donna in de musical Mamma Mia in Nederland?‘  naar prijsvraag@musicalsites.nl. Doe dit uiterlijk 30 juni 2018

Onderaan het artikel kan je de links vinden om deze prijsvraag te delen op Facebook of klik hier

Verhaal Mamma Mia! Here we go again

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN.

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver).

Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

‘MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN’ is geproduceerd door Judy Craymer en Gary Goetzman, producenten van de eerste film. Craymer is ook de bedenker en producent van de wereldwijd succesvolle musical.

Ol Parker, schrijver van The Best Exotic Marigold Hotel, schrijft en regisseert dit vervolg op basis van een verhaal van Catherine Johnson, Richard Curtis (Love Actually, Bridget Jones’s Diary, Notting Hill) en Parker zelf. Benny Andersson en Björn Ulvaeus zorgen weer voor de muziek en de teksten, en ze treden ook op als uitvoerend producenten. Ook Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis en Nicky Kentish Barnes zijn uitvoerend producenten.

De muzikale hitkomedie ‘MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN’ draait vanaf 19 juli a.s. in de bioscoop. Ladies Night vertoningen op 18 juli a.s.

Lees meer op http://www.mammamia2.nl/