Caro is de nieuwe voorstelling van de Efteling waarbij wij aanwezig waren waarna we deze recensie schreven. Een voorstelling die je moet gaan zien! Wij hebben 2 maal 2 vrijkaarten voor een voorstelling op een datum naar keuze, mits beschikbaar. In de hoofdrollen Marcel Visser en Talita Angwarmasse.

Hoe maak je kans op de vrijkaarten?

Wat moet je doen om kans te maken op twee vrijkaarten? Heel eenvoudig. Like onze pagina op Facebook en tag degene die met wie jij naar Caro, de musical wilt gaan. De kaarten zijn geldig op een datum mits beschikbaar. Meedoen kan tot uiterlijk 30 september 2018.

Caro

Caro beeldt het leven van Oscar uit, die op een verrassende wijze aan het publiek voorgesteld wordt. Na deze introductie laten meneer en mevrouw Tijd zijn hele leven aan hem voorbij trekken, op de carrousel van het leven: zijn speelse jeugd, zijn opstandige puberteit, zijn volwassenheid waarin de liefde groeide en zijn leven als oudere. Met waanzinnige acrobatiek en dans op ongekend niveau is dit zeker het visuele spektakel wat de Efteling belooft!

Laat je verwonderen door de fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatiek. Draai je eigen rondje mee in een carrousel vol herkenbare momenten uit het leven gegrepen. Een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn.

Leuk om te combineren met een dagje in de Efteling. Wie wil dat nu niet?

Kortom, een show die hoort bij een Eftelingbezoek en een show die het ook meer dan waard is om speciaal voor naar Kaatsheuvel te komen. Tickets zijn te bestellen via https://www.efteling.com/nl/theater/caro.

Lees ook:
https://musicalsites.nl/caro-een-voorstelling-met-internationale-allure/