Tijdens de Rotterdam UITdagen openen het Luxor Theater én De Oase Bar weer haar deuren! Vorig jaar speelden Gerard Cox en Joke Bruijs een maand lang voor uitverkochte zalen en nu zijn ze terug voor een laatste serie voorstellingen in Rotterdam. Er zijn nog enkele kaarten te koop voor de shows van 8 t/m 18 september waarin o.a. Martin van Waardenberg, Anne-Marie Jung en Richard Groenendijk het gouden koppel vergezellen op dit Rotterdamse feestje.

DE OASE BAR
In Rotterdam staat De Oase Bar bekend als dé schnabbelkroeg waar vroeger zanger en componist Japie Valkhoff zijn smartlappen als ‘Ik zie de haven al’, ‘Kijk eens wie daar binnenkomt’ en ‘Diep in mijn hart’ zong.

In de variété voorstelling De Oase Bar spelen Joke en Gerard het stel Alie en Harry, eigenaren van de bar die inmiddels 60 jaar bestaat. Harry is vergeetachtig en denkt dat de kroeg nog steeds populair is. Alie doet er met Harry’s verzorgster Willemijn (Dorien Haan) alles aan om De Oase Bar weer in volle glorie te laten herleven, met een lach, een traan en natuurlijk de bekende hits. Dit doen ze samen met elke avond wisselende gasten zoals: Martin van Waardenberg, Ron Brandsteder, Harry-Jan Bus, Anne-Marie Jung, Jacques Herb en Richard Groenendijk.

LOCATIE: oude Luxor Theater
DATUM: do 8 t/m zo 18 september 2016
AANVANG: 20.00 uur en zondag 14.30 uur
PRIJS: vanaf € 22,50
MEER INFO: www.luxortheater.nl

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons op social media!!!

 Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.