fbpx

Loes Haverkort terug in Soldaat van Oranje.

Loes Haverkort terug in Soldaat van Oranje.

Loes Haverkort keert vanaf 28 januari terug als Charlotte in Soldaat van Oranje – De Musical, de rol die zij ook creëerde. Loes zal de rol afwisselend spelen met Bente van den Brand, die de hoofdrol sinds de zomer van 2013 speelde.

In februari 2011 verliet Loes Haverkort de voorstelling vanwege haar zwangerschap. „Ik ben blij dat Soldaat van Oranje – De Musical zo lang speelt dat ik terug kan komen. Het voelde destijds nog niet helemaal af. Dat ik de rol nu weer kan spelen en weer samen met Matteo het toneel op mag, vind ik geweldig”, aldus de actrice.

Naast Loes zijn Stefan Rokebrand als alternate Erik Hazelhoff Roelfzema en Anne Prakke als Fred van Houten nieuw in de cast. Rokebrand, momenteel ook te zien in de TV serie Ramses, speelt de rol afwisselend met Matteo van der Grijn. Sylvia Poorta en Myranda Jongeling keren terug in de rol van koningin Wilhelmina naast Juul Vrijdag en Jacqueline Blom.

Dinsdag 28 januari gaat Soldaat van Oranje – De Musical voor het eerst spelen in de vernieuwde samenstelling.

Erik – Matteo van der Grijn | Stefan Rokebrand (alternate)
Koningin Wilhelmina – Juul Vrijdag | Jacqueline Blom | Sylvia Poorta | Myranda Jongeling
Charlotte – Loes Haverkort | Bente van den Brand (alternate)
Fred – Anne Prakke
Anton – Kevin Schoonderbeek
Chris – Boy Ooteman
Bram – Roel Dirven
Paul – Daan Colijn
Victor – Noël S. Keulen
Ada – Sophie Schut
Hofdame Tessa – Jennifer van Brenk
Van ‘t Sant – Nico de Vries | René van Zinnicq Bergmann

Ensemble – Alex van Bergen, Sanne Bosman, Isabeau Bosscher, Maudy Bremer, Roos van Breukelen, Rutger Bulsing, Jonathan Demoor, Niels van der Gaarden, Piek van der Kaaden, Kris Kauffmann, Jasper Kerkhof, Sjoerd Oomen, Ayal Oost, Ayke van Os, Bastiaan Sparnaay, Vérie Thijssen, Ludo van der Winkel.

Soldaat van Oranje – De Musical is tot en met september 2014 te zien in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Lees ook:
Groot feest bij Soldaat van Oranje.

2018-02-22T21:29:55+00:0016/01/2014 13:00|

Leave A Comment