Alle spelers en het ensemble van Music All Enschede zijn al druk bezig met het instuderen van de komische horror musical ‘Little Shop of Horrors’, zodat alle bezoekers in Schouwburg Hengelo een geweldige avond beleven op 2 of 3 november. In Little Shop of Horrors draait het allemaal om een heel bijzonder plantje. Maar of het ook zo’n leuk plantje is, dat is maar net de vraag…

Druk met repeteren

Tot en met de première wordt er door de muzikaal leider, regisseur, solisten, ensemble-leden, orkest en iedereen achter de schermen keihard gewerkt om alle bezoekers een prachtige avond uit te bezorgen. In totaal werken er ruim 50 mensen mee om deze productie een succes te laten zijn. Elke woensdagavond wordt 3 uur er gerepeteerd. Daarnaast zijn er twee intensieve repetitieweekenden.

Het hele stuk wordt door iedereen van voor naar achteren en weer terug uit het hoofd geleerd, alle pasjes en elk zinnetje worden gefinetuned en elk nootje wordt ingestudeerd. De twee dagen voor de spelers het podium op gaan, zijn er nog twee pittige dagen met een technische doorloop om te bekijken of alle techniek die nodig is, ook echt feilloos werkt. En uiteraard is er een generale, waarbij alles samen komt en de laatste check plaatsvindt. Op dat moment stijgt de spanning tot een hoogtepunt: want de dag erna is de première!
Altijd weer een feest om eindelijk aan het publiek te laten zien waar zo hard aan is gewerkt.

Music All Enschede heeft een groots decor van 12 meter breed, 5 meter diep en 4 meter gebouwd wat is ontwikkeld en gebouwd door een eigen team van Music All’ers. Daarnaast is de indrukwekkende plant Audrey II van kleine plant tot grote plant ontworpen en gebouwd door Music All’s lid Mark Borgert. Een plant die je niet snel meer zult vergeten.

Musical is voor iedereen: Tolken Gebarentaal op 3 november

Omdat Music All Enschede vindt dat iedereen van musicals mag genieten, zullen tijdens de voorstelling op 3 november ook twee Tolken Gebarentaal aanwezig zijn, mogelijk gemaakt dankzij Kentalis. Zij zullen alles wat er wordt gezegd, gezongen en gespeeld naast het podium voor doven en slechthorenden vertalen.

Het verhaal

De zaken van Mr. Mushnik gaan slecht. Werknemer Seymour staat hierdoor op het punt ontslagen te worden. Op aandringen van zijn collega Audrey brengt hij een nieuwe mysterieuze plant in de winkel. Hierdoor bloeit de bloemenwinkel weer helemaal op. Maar tegen welke prijs? De plant barst regelmatig in zang uit en blijkt er een dieet van mensenbloed op na te houden. Seymour voedt haar en de plant groeit en groeit…

Na de première in 1982 werd het al snel een van de meest succesvolle off-Broadway musicals ooit. Howard Ashman en Alan Menken (Disney’s Beauty and The Beast, Aladdin) zijn de genieën achter deze hilarische muzikale cultklassieker. Met een swingende Motown-sound, pakkende ballads en een heleboel humor brengt Music All Enschede opnieuw een geweldige productie.

Kaartverkoop

Graag ziet Music All Enschede u bij onze nieuwe productie ‘Little Shop of Horrors’ op vrijdag 2 november (zonder gebarentolken) of zaterdag 3 november (met tolken gebarentaal) in Schouwburg Hengelo. Kaartprijs: 21,50, te verkrijgen via www.music-all.nl/kaarten of Schouwburg Hengelo.