Op 20 en 21 november klinken de mooiste musicalsongs en wereldberoemde operamelodieën in de Doelen tijdens Best of Musical & Opera. Een sterrencast van topzangers voert samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest songs uit van topmusicals als Les Misérables, Miss Saigon en The Phantom of the Opera én fragmenten uit opera’s zoals Don Giovanni en Carmen. Een feest der herkenning.

Op bezoek bij het Rotterdams Philharmonisch
Solisten Terence van der Loo en Linda Wagenmakers namen afgelopen week alvast een kijkje bij de repetitie van het orkest. Wagenmakers: ”Het was zo fantastisch om te horen hoe een 90 man sterk orkest geluid maakt. Dit is een ervaring die elke zanger of zangeres mee zou moeten maken.” Bekijk het filmverslag.

Puur, groots en levendig
Met Simone Kleinsma, Linda Wagenmakers en Terence van der Loo staan er imponerende namen in de Doelen. Samen met operasterren Karin Strobos en Henk Neven zingen zij de bekendste musical- en operahits. Hele generaties zijn opgegroeid met deze muziek.

Live in de concertzaal
De musical- en operasterren worden begeleid door het Rotterdams Philharmonisch orkest. De meeste van deze artiesten hebben niet eerder gezongen met zo’n groot orkest, De voor iedereen bekende muziek komt door de live uitvoering in de concertzaal groots tot leven, een unieke gelegenheid om bij te zijn. Het is dan ook niet vreemd dat er grote vraag is naar de twee concerten op 20 en 21 november.

Meer informatie en direct kaarten bestellen: www.musical-opera.nl.