I&L Entertainment maakte vandaag een nieuwe productie bekend. Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo gaan spelen in de muzikale komedie Liften.

Liften

Drie dames komen vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar, maar in deze hachelijke situatie, blijken ze middels de sappige gossip, de herkenbare (soms gênante) situaties en overtreffend hilarische anekdotes veel overeenkomsten te hebben. Het zijn scherpe onderwerpen die worden besproken, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. terwijl de dames wachten op hun ‘redding’ wordt uw lachgrens in deze muzikale komedie behoorlijk ‘gelift’.

I&L Entertainment

I&L Entertainment was vorig jaar te zien met de zeer goed ontvangen tragikomedie ’n Zomer Zonder Vrouw…in Grou met Bartho Braat en Ernst Daniël Smid. Tevens zijn ze verantwoordelijk voor de met vier musicalworld-award genomineerde familiemusicals ‘Arthur en de strijd om Camelot’, ‘Robin Hood en het verdwenen goud’ en ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’.

Speelduur: 90 minuten

Producent: I&L Entertainment

Regie & Script: Leon van Uden

Fotografie: Marloes Kemps

Voor meer informatie kijkt u op: http://www.il-entertainment.nl/liften-de-muzikale-komedie.html

De voorstelling gaat op 25 oktober in premiere in de schouwburg van Amstelveen.