Li-Tong Hsu, onder andere bekend van haar rollen in de musicals Miss Saigon, Mimi in Rent (Amsterdam), Virilla in The Frogs (Londen), Nicola in Kinky Boots (Zweden) en Aurora Aquino in Here Lies Love (National Theatre London), zal de hoofdrol van Grizabella spelen in de musical Cats, die vanaf juni door China, Singapore en de Filippijnen zal touren.

Li-Tong heeft in diverse producties in China gespeeld  zoals Lucy in Jekyll & Hyde, gevolgd door hoofdrollen in de originele Chinese producties van Rock of Ages en Murder Ballad. Meest recent speelde ze in een nieuwe productie van de one-woman show ‘Tell Me On A Sunday’ waar ze de hele show alleen speelde in een indrukwekkend decor.

Li Tong25440357 10159890806055271 1499006432820007119 o

Cats

Andrew Lloyd Webbers recordbrekende en vele malen bekroonde musical CATS komt naar China, Singapore en de Fillipijnen, rechtstreeks vanuit het London Palladium.

Op een speciale avond van het jaar komen alle Jellicle-katten samen in de Jellicle Ball, waar Old Deuteronomy, hun wijze en welwillende leider, de Jellicle-keuze maakt en aankondigt welke van hen naar de Heaviside Layer zullen gaan en herboren worden in een geheel nieuwe Jellicle-leven … Met “tijdloze muziek, spectaculaire decors en een uitstekende cast” (Daily Mirror), adembenemende choreografie en natuurlijk het onvergetelijke ‘memories’, is CATS een magische musical als geen ander.

Meer informatie vind je hier

Lees ook:
In gesprek met Li-Tong Hsu in China

Foto’s: Li-Tong en Rock of Ages