Gisteravond, maandag 10 oktober, ging de nieuwe show van Jeans in première. Zoals de echte Jeans-kenner gewend is, krijgt de show ook dit keer weer een thema mee: Magic!

Jeans is een muzikale voorstelling voor een breed publiek, gebracht door jonge theatertalenten. De Jeans-formule is gebaseerd op het uitgangspunt dat jonge mensen met een veelzijdig talent voor theater, een kans moeten krijgen om te laten zien wat ze in hun mars hebben. En dan kan er iets ‘magisch’ gebeuren op het podium….
Aan de ‘oudgedienden’ Deborah, Sarah, Manon, Rowan, Xander en Florens, zijn Veloria en Max toegevoegd. Natuurlijk hadden zij allemaal hun achterban bij zich en dat was merkbaar, er kwam veel steun uit de zaal!

Jeans 2016 DSC 0389

Er kwamen vele solo’s voorbij en er was prachtige samenzang in verschillende samenstelling. Steeds voorzien van een nieuw kleurrijk kostuum en nieuwe decorsfeer. Maar of het nu Sarah is met een geweldig rocknummer, of Florens die David Bowie zingt, iedereen heeft een lied dat perfect passend lijkt te zijn. Echt hilarisch werd het toen er een nummer van K3 werd gezongen (jawel, ‘iedereen kan toveren’!!☺).

Het publiek ging dan ook uit zijn dak en liet duidelijk merken tijdens het slotapplaus dat de formule met talenten die meer in hun mars hebben, na al die jaren nog steeds een magisch effect veroorzaakt.

Voor meer informatie over Jeans kijk op: www.impactentertainment.nl

Klik hier voor onze fotoreportage.

Foto’s en verslag: Wilma van der Werf

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons!!

Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.