Lesly van Eldijk heeft zijn studie aan de Fontys Hogeschool afgerond en heeft zich daarna gestort op zijn masteropleiding Master of Music. Nu werd het dan tijd voor zijn afstudeervoorstelling.

Lesly ontwapent als je hem ziet. Glimlach, ogen die stralen en dan ook nog vol talent. Goochelen, zingen, dansen en dan als cherry on the pie, humor. Humor waarbij zijn publiek weet in te pakken maar ook te ontroeren.

Gisteravond was een avond over Lesly. Een persoonlijk verhaal waarbij hij vocaal liet zien wat hij in huis had maar ook zijn verhaal vertelde. Wie is Lesly van Eldijk?

Lesly begon zijn verhaal vol energie maar besloot meteen na het begin toch zijn regisseur Bram van Beuzekom uit het publiek te halen omdat hij zo niet verder wilde. Daarna pakte Lesly een stoel en ging op Google op zoek naar de weg naar succes. Hoe krijg je succes ? Haal je dat met een zes of een zeven ? Hoe is het om een zeven of een zes te halen maar nooit een acht?

Als hij een relatie krijgt dan ging dat in het begin prima maar als Lesly een keer per week uit ging met zijn vrienden zat zij het liefst op bank, onder een dekentje met een kopje thee. Lesly neemt zijn publiek mee in de relatie die hij heeft in zijn verhaal met ups en downs en ook in het uitgaansleven inclusief de wingman. Maar ook naar zijn jeugd waar zijn vader achter de piano zat en hij keek hoe hij speelde. Lesley vertolkte ‘If I sing’ uit de musical ‘Closer than ever’ op een mooie kwetsbare manier. Lesly bracht dit nummer zoals het gebracht moet worden en daardoor wist hij zijn publiek te raken. Met zijn mooie stem weet hij elk nummer zijn eigen lading te geven.

Met deze voorstelling komt een einde aan de studie Master of Music die Lesly van Eldijk meer dan waardig heeft afgerond. Lesly heeft zich ontwikkeld tot een ras entertainer waar je een avond lekker naar gaat kijken en luisteren met alle aspecten die hij in huis heeft.

Regie: Bram van Beusekom
Muzikale Leiding: Michiel Ballhaus
Vocal Coaching: Edward Hoepelman & Katrien Verheijden
Speciale dank aan: Erik Vlasblom, Koos van den Brekel & Linda van den Elshout

Meer informatie over Lesly vind je op https://www.leslyvaneldijk.nl

Lees ook:
Kippenvel bij Lesly en Janne