Astrid Nijssen en Julia Berendse hebben al vele malen op diverse locaties hun voorstelling “Een Vensterbank Vol Vergeetmenietjes” gespeeld. Hierin vertellen ze het verhaal van Neeltje van Steenwijk en Anna-Petronella van Klaveren, twee vrouwen in de jaren zestig. Nu is daar dan “Ranja met een Rietje”.

Met “Ranja met een Rietje” zetten beide dames, verenigd in de Stichting Vivendi, deze lijn voort met leuke en mooie nummers en een gezellig verhaal waarbij komische momenten worden afgewisseld met mooie breekbare momenten. Astrid en Julia hebben mooie stemmen die prachtig samen smelten. Julia en Astrid worden in hun programma begeleid op piano en akoestische gitaar door Joep van Leeuwen, die ook vocaal zijn steentje bijdraagt.

Ranja met een rietje 25

Toon Hermans wordt afgewisseld door Snip en Snap, Doris Day, Dorus en Johnny Lion om maar een paar artiesten te noemen. De voorstelling is mooie trip door Memory Lane waarbij Annie M.G. Schmidt natuurlijk niet ontbreekt. De vaart komt er aan het begin meteen goed in en gaat er pas uit als het slotapplaus klinkt. Het programma, dat ongeveer een uur duurt, biedt voor iedereen wat wils. 

Ranja met een rietje 3

Tijdens deze voorstelling wordt het publiek betrokken bij het verhaal doordat de dames regelmatig de zaal in lopen en de afstand tot het publiek daarmee verkleinen.“Ranje met een Rietje” is een mooi vervolg op “Een Vensterbank Vol Vergeetmenietjes”. Meezingen mag en een gezellige avond is zonder meer gegarandeerd in een intieme atmosfeer. 

Meer informatie vind u op http://www.stichtingvivendi.nl

Klik hier voor het uitgebreide fotoverslag.