Eerbetoon aan een fenomeen!

Ter ere van de geboortedag van David Bowie, op 8 januari, organiseert het DeLaMar Theater van 8 t/m 12 januari de ‘Bowie Week’. Popster, kunstenaar en stijlicoon Bowie wordt op allerlei manieren in de schijnwerpers gezet. Lazarus-bezoekers kunnen genieten van allerlei leuke extraatjes, zo staat er een heuse Bowie-gifjesbooth in het theater. Daarnaast zijn er exclusieve activiteiten te beleven. Kortom, dit is de week om Lazarus te gaan zien! Je kunt de volgende activiteiten beleven:

Bowie Talks: 8 en 10 januari

Op 8 en 10 januari – de dag dat hij in 2016 overleed – zijn er voorafgaand aan de voorstelling speciale Bowie-talks. Mr. Toppop Ad Visser, die jarenlang persoonlijke contact onderhield met Bowie, geeft je dan een nieuwe kijk op David’s denken en werken. Een hele mooie voorbereiding op de voorstelling zelf!

Bowie in concert: 9 en 11 januari

Gedurende de hele speelperiode van Lazarus kun je genieten van de bijzondere fototentoonstelling ‘Bowie in Concert’ vol exclusieve foto’s gemaakt door Bernard Rübsamen. Deze is te zien op de 4e etage in het theater. Op 9 en 11 januari is Bernard zelf in het theater voor de voorstelling ook aanwezig, om te vertellen over zijn ervaringen met Bowie en het maken van deze prachtige foto’s.

Bowie pubquiz: 12 januari

Voorafgaand aan de middagvoorstelling op 12 januari kun je meedoen aan een heuse pubquiz! Rick McDonald, understudy voor de rol van Valentine, stelt je allerlei vragen over Bowie en zijn muziek. Je hoeft zeker geen Bowie-kenner te zijn om mee te doen en maakt kans op mooie prijzen!

“I don’t know where I’m going from here, but I promise it won’t be boring.” – David Bowie

Klik hier voor meer informatie

Kaarten boeken bij  DeLamar kan als je klikt op deze link

Lees ook:
De geest van Bowie leeft voort in Lazarus *****