In “Next door” in Amsterdam waren Lady Felice en Frank Sanders de gastvrouw en gastheer tijdens “Een avond met Lady Felice”. Deze avond was een gezellig samenkomen met mooie muzikale hoogtepunten en leuke gasten zoals Richard Groenendijk, Wesley de Ridder en Esmee Dekker en natuurlijk was de muzikale begeleiding in de bekwame handen van Billy Maluw en Nigel Schat. De setting was perfect in Next Door. Intiem, niet te groot waardoor de gastvrouw haar publiek goed kon zien.

De kracht van de avonden met Lady Felice is de ongedwongenheid en de gastvrijheid waarbij Felice haar verhalen verteld. Daarnaast zingt ze mooie nummers maar krijgen ook andere gasten de gelegenheid zichzelf te presenteren zoals Wesley de Ridder, die deel uitmaakt van de Rozettes en speelt bij Theater Terra, Esmee Dekker die al speelde in o.a. De Jantjes, Zo’n Toon en Richard Groenendijk die speelde in Les Miserables en Hairspray maar vooral bekend is door zijn onemanshows.

Een avond met Lady Felice en Billy Maluw 2016 1

Zoals de titel van de show al aangaf kregen Billy Maluw en Nigel Schat ruim de gelegenheid hun mooie muziek te spelen en daarnaast op schitterende wijze de gasten te begeleiden.

Een avond met Lady Felice en Billy Maluw 2016 41

In het eerste deel was Lady Felice de gastvrouw waar ze haar eigen club heeft verlaten en zich voor deze ene avond presenteerde in Next Door. Felice voelde zich duidelijk thuis in deze omgeving. 

Een avond met Lady Felice en Billy Maluw 2016 18

Na de pauze stond daar ineens Frank Sanders die geheel als zichzelf het tweede deel van de avond presenteerde op zijn eigen ontspannen manier met humor en interesse waarbij hij ook weer pareltjes zong waar het aanwezige publiek met genoegen naar luisterde. Wellicht een volgende stap in zijn al lange carrière. Dit keer talkshow host?

Een avond met Lady Felice en Billy Maluw 2016 35

Deze show heeft alles om verder uit te groeien als een soort van maandelijks programma waarbij Frank mijn persoonlijke voorkeur heeft gezien zijn eigen humor, interesse in andere mensen en zijn verbale en vocale kwaliteiten.

Voor de fotoreportage klikt u hier