Onder de Pannen biedt ruimte voor jonge theaterprofessionals om muzikaal theater te maken en te spelen. Onder het dak van Koninklijk Theater Carré krijgen zij de kans om essentiële ervaring op te doen in een veilige omgeving. Alles wat gemaakt wordt dient de acteur, schrijver en componist.

Afgelopen maandag was de laatste avond van het seizoen waarna iedereen van een welverdiende vakantie hoopt te gaan genieten.

De spits werd afgebeten door Julia Seijkens die op een zaterdagavond aan het poetsen is en zich herinnert dat ze buiten liep op een prachtige dag als de zon scheen. Ze komt een mooie man tegen en ze beleven samen een prachtige middag en nemen aan het einde van de dag afscheid zonder elkaars naam te kennen. Op de valreep spreken ze af om in een café weer samen te komen. En dan ? Zal hij op komen draven of blijft het bij die ene middag?

Open dak mei 2014 foto Peggy de Haan-5

Marcella Wisburn zal binnenkort haar programma “De Zwarte Engel” presenteren in Theaterstudio Amsterdam en tijdens het Fringe Festival. Marcella beschikt over een schitterende stem en weet met passie verhalend te vertellen. In deze teaser kregen we een klein gedeelte te zien van haar voorstelling en twee mooi gezongen nummers. Marcella heeft deels Braziliaanse roots en heeft ook enige tijd in Brazilië gewoond en die passie is voelbaar. Meer informatie vindt u op http://www.marcellawisbrun.com.

Open dak mei 2014 foto Peggy de Haan-16

Hugo Loomeyer was de laatste voor de pauze met zijn programma Hugo waarin hij het wilde hebben over bloot zijn of bloot geven. Interactie met het publiek was een vereiste en na een aantal vragen aan het publiek ging Hugo verder met zijn programma. Alle emoties in een mensenleven en vooral in een relatie werd besproken.

Open dak mei 2014 foto Peggy de Haan-28

Lisa Berendse is bezig met een nieuwe voorstelling en waar kan je dat beter uitproberen dan op een “Open Dak”. Lisa heeft een mooie stem met een goede energie waardoor ze zichtbaar vrij en ongehinderd kan zingen. Dat gecombineerd met een mooie en spontane speelstijl maakt dat het een genoegen is om naar Lisa te luisteren en te kijken. Lisa is aan het verhuizen en uitpakken en deelt haar vondsten als het ware met het publiek. Alles wat Lisa uitpakt lijkt iets los te maken. Verrassend, absoluut.

Open dak mei 2014 foto Peggy de Haan-37

Sabine Krol en Charlotte de Vries vormen het cabaret duo HUN. Beiden afgestudeerd aan het Conservatorium van Haarlem besloten hun de handen ineen te slaan en levensvisies te bundelen. Hun doen dit aan de hand van een reeks sketches, liedjes en hier en daar een onverhoopte danspas. An Sich is hun eerste voorstelling waarin twee meiden die zich duidelijk uitsloven voor Johan, de hunk. In een hilarische show proberen ze indruk te maken. Beide dames zijn veelzijdig in een solo die ze helemaal zelf geschreven hebben inclusief de muziek en liedteksten. Sabine en Charlotte spelen heerlijk over de top zonder de werkelijkheid uit het oog te verliezen. Meer weten? Kijk op http://hunspeelt.wix.com/hunspeelt

Kijk voor de fotoreportage hier.

Wil je op de hoogte worden gehouden over al ons musicalnieuws en meedoen met onze prijsvragen? Like ons op facebook en klik hier.