Dinsdagavond 19 maart om 20.00 uur vindt er een exclusieve demonstratievoorstellingplaats van de nieuwe duurzame musical ‘Zodiac’ in het Planetarium van Artis Amsterdam. Dit voorproefje van de musical is bestemd voor een volle zaal toekomstige investeerders en sponsors, maar de producenten willen graag ook feedback een aantal echte musicalfans. De toegangskaarten kunnen kosteloos worden verkregen met als enige voorwaarde dat u achteraf een enquête over de musical invult. Er zijn nog 20 laatste kaarten beschikbaar en deze zijn te bestellen via: www.zodiacdemusical.nl. Geef bij reservering aan: ‘musicalfan’.

In de demonstratievoorstelling geven musicalsterren als Lone van Roosendaal, René van Kooten en Stanley Burleson een eerste impressie van Zodiac de musical. Zodiac (dierenriem) is een bijzondere musical die twee thema’s combineert: ruime fantasie waarinde sterrenbeelden tot leven komen en de keiharde realiteit van de verwaarlozing van de aarde door de mensheid. En het gaat ook over liefde: jonge ontluikende liefde en nieuw hervonden liefde. Het is een voorstelling die drijft op de geest van deze tijd!

Het script is van de hand van Dick van den Heuvel (Musical Award voor Was getekend Annie MG Schmidt). De muziek is van Fons Merkies (De Luizenmoeder) en Jeroen Sleyfer (The Addams Family). De productie is in handen van Peet Nieuwenhuijsen van Muzicalz BV uit Breda in samenwerking met Gerda van Roshum en Joris van Harmelen van Homemade Productions uit Amsterdam.