Tina Turner fans kunnen hun hart ophalen. Op zaterdag 21 december wordt in het GelreDome in Arnhem met ‘The Tina Turner Experience’ een groots eerbetoon gegeven aan deze wereldartiest. De Britse zangeres Emi Wokoma brengt tijdens dit concert talloze Tina Turner hits ten gehore. Dit zal zij niet alleen doen.

De afgelopen weken werd al gecommuniceerd dat Nederlands dj-duo de JockeyBoys en operazangeres Gail Gilmore een gastoptreden zullen verzorgen op 21 december. Vandaag maakt TEC Entertainment bekend dat het voorprogramma van het concert zal worden verzorgd door niemand minder dan LA, The Voices. De viermansformatie, bestaande uit Remko Harms, Roy van den Akker, Richy Orson Brown en Peter William Strykes, staat garant voor een smeltkroes van pop en klassieke muziek op een hoogstaand niveau dat in Nederland nooit eerder is vertoond. De vier mannen met stuk voor stuk individuele kwaliteiten, zorgen samen voor kippenvel en emotie in muziek. In het voorprogramma brengen de heren een aantal van hun eigen hits ten gehore. Daarnaast maken zij ook onderdeel uit van het concert zelf. Samen met Emi Wokoma zingen zij het nummer ‘Tonight’. Dit duet met David Bowie was één van Tina’s grootste hits in Nederland. Tickets voor het concert zijn te koop via SEE Tickets.

LA, The Voices
In juni 2010 zag de mannengroep LA, The Voices, bestaande uit Gordon, Remko Harms, Roy van den Akker, Richy Orson Brown en Peter William Strykes, het levenslicht. De groep zingt overwegend in het Nederlands, met uitstapjes naar Engels, Frans en Spaans. Met zangstemmen die variëren tussen klassieke tenor, bariton, pop en zelfs rock geven de mannen overal waar ze komen een duidelijk muzikaal visitekaartje af. Op 10 september 2010 kwam hun eerste single ‘Blijf Veilig Bij Mij’ uit. Het album Los Angeles verscheen in november van dat jaar. Het tweede album ‘Because We Believe’ verscheen een jaar later op 4 november 2011. Na het succes van de eerste twee jaar kon een theatertour niet uitblijven. Met de show ‘Because We Believe’ zorgden de mannen avond na avond voor volle zalen met enthousiaste muziekliefhebbers. Na de theatertour kwam het derde album ‘Geloof, Hoop en Liefde’ uit. In maart 2013 verlaat Gordon de groep en maken Remko, Roy , Richy en Peter bekend met zijn vieren verder te gaan. In september 2013
brachten zij de toepasselijke single ‘Dit Zijn Wij’ uit. “We kijken enorm uit naar het optreden op 21 december in het GelreDome. Een optreden in zo’n enorm stadion blijft altijd speciaal. Tina heeft zo veel voor de muziekindustrie betekent. Het is voor ons daarom een eer om deel uit te maken van dit concert én een van haar grootste hits te mogen zingen voor zo’n groot publiek.”, aldus de mannen van LA, The Voices.

Het concert
Van ‘Proud Mary’, ‘River Deep, Mountain High’ tot ‘Private Dancer’ en ‘Simply the Best’, alle bekende hits komen in dit eenmalige concert voorbij onder begeleiding van een geweldige live band. De Britse zangeres Emi Wokoma kruipt in de huid van Tina Turner en zal iedereen versteld
doen staan met haar zang en tomeloze energie.

Praktische informatie
Tickets voor ‘The Tina Turner Experience’ zijn te koop vanaf € 59,- en verkrijgbaar via SEE Tickets: 0900-1353 of www.seetickets.nl. Meer informatie over het concert kunt u vinden op www.experience-gelredome.com.

Bekijk hierElement Selection de fotoreportage van de perspresentatie.