On Stage bestaat 20 jaar. En om dat groots te vieren, gaan we van start met de musical-thriller Sweeney Todd. Durf jij Sondheim aan? Op 7, 8 en 14 januari 2019 kun je komen auditeren voor een plek in de cast van deze spannende productie met fascinerende muziek van Stephen Sondheim. Inschrijven voor de audities kan tot 15 december via onze website: www.onstage-tilburg.nl.

Na het succes van The Life in 2018, is On Stage zich gaan voorbereiden op haar jubileumjaar. Het 20-jarig bestaan van onze club moet natuurlijk groots gevierd worden! Daarom gaan we begin 2020 starten met de musical-thriller Sweeney Todd. In dit verhaal over een door wraak verblinde barbier, wisselen horror en humor elkaar af, en dat alles in een ‘Sondheim-jasje’ met geweldige tekstuele creativiteit en muzikaliteit.

Sweeney Todd werd in 2007 bij het grote publiek bekend door de gelijknamige film met Johnny Depp. Aangezien Johnny en de rest van de filmcast zelf helaas verhinderd zijn in januari 2021, zijn we op zoek naar jou!

 Praktische info over repetities en voorstellingen

Repetities:

  • Wekelijkse repetities: dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in het Cultuurhuis Monopole in Tilburg.
  • Repetitieweekenden: Naast de wekelijkse repetities zijn er door het jaar heen ook 2 repetitieweekenden. Deze zijn gepland in de weekenden van: 4 september 2020 en 7 november 2020.

Voorstellingen:

De voorstellingen van Sweeney Todd staan gepland voor januari 2021.

Contributie voor deze productie bedraagt € 300,-.

Schrijf je gauw in voor de audities!

Op 7, 8 en 14 januari zijn de audities (te Tilburg). Tijdens deze audities wordt er getest op de kwaliteiten van zang, spel en dans. Het inschrijfformulier en extra informatie kun je vinden op de website: www.onstage-tilburg.nl. Je kunt je tot 15 december inschrijven.