Kom op zondagochtendconcert op de koffie bij de musicalsterren van dit seizoen! Onder live pianobegeleiding zingen zij de prachtigste en meest herkenbare musicalliedjes. Zing mee, klets mee en dien uw verzoeknummer in! De perfecte ochtend om onder het genot van een kopje koffie en gebak deze sterren van dichtbij mee te maken. Zo dichtbij dat u ze kunt aanraken!

Anouk Maas & Tommie Christiaan (18 november, 11.00 uur)
Anouk speelde hoofdrollen in Evita, Sound of Music, Shrek, Flashdance en Hair. Momenteel is zij ook te zien in Goede tijden, slechte tijden.
Tommie is bij een groot publiek bekend geworden door zijn hoofdrol in de musical Zorro en het tv-programma Op zoek naar Zorro. Verder was hij te zien in Grease, Hair en On your feet!. Daarnaast speelde Tommie ook de rol van Jezus in het livespektakel The Passion. In 2017 zong hij de sterren van de hemel in Beste Zangers.
René van Kooten & Brigitte Heitzer (25 november, 11.00 uur)
René van Kooten is een Nederlands musicalster, zanger en acteur. Hij had onder andere rollen in de musicals Aida, Beauty and the Beast, Zorro, Jersey Boys en de revival van Les Misérables. Voor deze laatste productie ontving hij een Musical Award. Van Kooten vertolkte in 2013 de rol van Jezus in The Passion. Brigitte speelde in de musicals Beauty and the Beast, Tarzan en Petticoat. Ze werd bekend bij het grote publiek nadat ze de winnares werd van het televisieprogramma Op zoek naar Evita.

Van vrijdag 22 t/m zondag 24 februari zijn Brigitte en René in het Zuiderstrandtheater te zien in een nieuwe versie van de wereldberoemde musical Evita.

Klik hier voor meer informatie.