Wie gisteren langs de Brabanthallen in Den Bosch kwam, kon het niet ontgaan zijn: K3 is terug!

In hun tweede show sinds het afscheid van ‘de oude K3’ laten ze opnieuw zien volledig omarmt te zijn door hun kleine fans. De songs worden uit volle borst meegezongen en hier en daar wagen de jonge bezoekers zich aan een dansje voor hun stoel of in het gangpad. De sfeer zit er na een vrolijke opening goed in en uiteraard is er ruimte voor publieksparticipatie. Het concept van deze shows werkt duidelijk nog steeds, Studio100 heeft met deze show wederom goud in handen.

K3 Show

Vlinderkoningin Viola (geen onbekende voor de kids)  vertolkster Fauve Geerling speelt Prinses Violet in de populaire Studio100 serie Prinsessia) vraagt Hanne, Klaasje en Marthe om op te treden tijdens het grote nectaroogstfeest in Vlinderland. Daar wil Mottige Mot een stokje voor steken en bevriest niet alleen alle vlinders, maar ook de toegangspoort naar Vlinderland. Natuurlijk binden de meisjes de strijd op muzikale wijze aan tegen de Mottige Mot, maar daar hebben ze wel de hulp van de uitzinnige zaal voor nodig.

Mottige Mot

In de media is veel aandacht geweest voor deze K3 Show vanwege de enge Mottige Mot. Hij is alleen op het scherm te zien en niet live op het podium. Ondanks dat schrikken de kinderen. Spoiler alert: gelukkig leren de bezoekertjes al snel dat met hulp van de tovermicrofoons, K3 en henzelf elke angst te overwinnen is.

K3 Ballet

Ook in deze show wordt K3 bijgestaan door een ballet. De meisjes en jongens van het ballet dansen energiek op de vrolijke songs en vullen niet alleen het podium, maar zorgen er ook voor dat de jongste bezoekers vrolijk meedansen.

Het orkest is helaas niet te zien, al horen we Klaasje wel dwarsfluit spelen tijdens één van de ballads. Op de achtergrond zien we twee balletleden een knap stukje klassiek ballet vertonen, het geeft de veelzijdigheid van deze getalenteerde groep goed weer. Ze krijgen terecht een oorverdovend applaus hiervoor.

Info

Nieuwsgierig geworden naar de avonturen van K3, Vlinderkoningin Viola en Mottige Mot? De tweede K3 Show is nog tot en met november 2018 te zien in diverse plaatsen in Nederlands. Tickets en info: https://studio100.com/nl/nl/shows/shows/k3-show-2

Klik hier voor de fotoreportage

Verslag en foto’s: Gaby Lejeune

Lees ook:
Nederlandse tour van de K3 Show van start gegaan.