Voor OLIVER!, de nieuwe hartverwarmende familiemusical van STEMP, zijn aparte audities uitgeschreven voor de kinderrollen. Alle jongens en meisjes tussen de 9 en 18 jaar oud die kunnen zingen, dansen en acteren, mogen zich nu inschrijven.

Op zondag 30 juni vinden de audities plaats in het Kunstlokaal in Gemert. Op de website van STEMP (www.stichtingstemp.nl) staat hoe je je kunt opgeven. Tijdens de auditie zing je nummers uit de musical OLIVER!. Op de website vind je de informatie over welk lied je moet zingen voor welke rol. Je moet ook een stukje tekst uit het script van OLIVER! instuderen en voorspelen bij de auditie.

Audities

Bij het zingen tijdens de auditie begeleidt repetitor Niels van Asseldonk jouw op de piano. Tijdens de auditie dans je onder leiding van regisseur/choreograaf André de Jong en dancecaptain Brenda Heyne. Zangcoach Inge van Asseldonk en muzikaal leider Stijn Rutten maken het creatief team van STEMP compleet en zij zullen de audities begeleiden.

Meedoen in deze geweldige musical is behalve een uitdaging ook een unieke ervaring. Samen met een grote cast, orkest en crew werk je ruim een jaar aan deze productie. Onder begeleiding van een professionele regisseur, choreograaf en dirigent bereid je je grondig voor om in een professionele amateurproductie te schitteren.

Cast

De volledige cast zal bestaan uit 16 volwassenen en 16 kinderen. De auditie voor de volwassen wordt gehouden op zondag 15 september 2019 in theater de Eendracht in Gemert en zal ook nog een de tweede ronde komen Meer informatie over de volwassenen auditie volgt later, dus hou de website in de gaten.

Meldt je aan voor 23 juni 2019. Na je aanmelding ontvangst je een code waarmee je toegang krijgt tot een gesloten pagina waar je de benodigde bladmuziek en de tekst kunt vinden.

Wanneer je na de audities wordt uitgekozen voor een (hoofd)rol, moet je nog even geduld hebben. De repetities starten in november 2019 en vinden elke week plaats op de woensdagavond in theater de Eendracht in Gemert. In november 2020 zijn de uitvoeringen van de musical OLIVER!.