Iedereen kent wel de getekende helden van televisie, stripfiguren, cartoonhelden en bioscoopfilmkarakters. Een flink aantal van hen is vanaf vandaag verenigd en gezamenlijk ondergebracht in het nieuwe bedrijf KIDSHELDEN.NL, een actieve samenwerking tussen Mark van Ierssel (Mark Events, Mark Theater, Mark Exhibits) en Antonie Zuiderwijk (Wonderland Entertainment Group) en zijn kantoor.

Met Sesamstraat, Snoopy, Shaun het Schaap, Winx Club, Kikker, Popeye en Bobo maakt het bedrijf een vliegende start richting het marktleiderschap op het gebied van live entertainment met karakters.

Antonie Zuiderwijk leidt samen met NME Events de acteurs op, draagt met zijn kantoor zorg voor de boekingen en begeleidt tevens de uitvoering. “We hebben afgelopen jaar al samengewerkt met Sesamstraat. Het is overal feest waar we komen, de blije kindergezichten als ze oog in oog staan met hun kidsheld en de blik van de ouders daarbij is altijd weer onvergetelijk,” aldus Zuiderwijk. Van Ierssel vult aan: “We zijn met alle eigenaren van de licenties in gesprek over originele nieuwe concepten en kunnen heel flexibel aan veel partijen iets aanbieden. Van een privĂ© ontmoeting met Kikker tot een geprinte foto in het vliegtuigje van Snoopy, van een liedjesshow van Sesamstraat, via Shaun’s Boerenbingo tot een volledige Bobo Speurneuzendag, we hebben van alles in huis. Voor elk evenement, voor elk moment in het jaar, op welhaast elke denkbare locatie.”

Mark van Ierssel bracht onder de vlag van Sesamstraat Theater sinds 2010 de voorstellingen Het mooiste van Sesamstraat, Elmo is jarig!, Het Sesamstraat Winterfeest en Kerst in Sesamstraat naar de Nederlandse theaters. Hij werkte hiervoor samen met o.a. Tjeerd Oosterhuis en Sjoerd Kuyper. Dit seizoen tourt Bonte avond in Sesamstraat door Nederland en Vlaanderen, ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van de bekende tv-serie. Tevens is hij de producent van de tentoonstelling van Sesamstraat en de overige activiteiten.

Antonie Zuiderwijk en Corine Pronk zijn met hun bedrijf Wonderland Entertainment Group een gerenommeerde naam in de wereld van amusement en entertainment. Het bedrijf produceert uiteenlopende shows en animatie voor zowel kinderen als volwassenen, organiseert workshops, bedrijfsfeesten en winkelcentrapromotie.

Meer informatie
Vanaf vandaag kan iedereen het complete aanbod van KIDSHELDEN.NL bekijken op www.kidshelden.nl.

Facebook: www.facebook.com/kidshelden
Twitter: @Kidshelden