Na een reeks van zeer succesvolle musicals komt SPOT! theater met een hele bijzondere musical. Een musical die nieuw is voor het Nederlandse publiek.

SPOT! theater is dan ook trots dat zij in 2019 de musical Curtains op de planken mogen brengen in het Jan van Besouw in Goirle. Curtains is een nieuwe musical van de makers van de hitmusicals Cabaret en Chicago.

Curtains, het verhaal

Curtains is een detective, een moordmysterie en een muzikale komedie in één, met spetterende zang- en dansnummers. Kortom, een heerlijke musical om te ontdekken.

Het verhaal belooft al veel goeds. Als de enorm ongetalenteerde musicalster Jessica Cranshaw tijdens een première vermoord wordt, moet inspecteur Frank Cioffi, die in zijn vrije tijd een groot musicalfan is, de zaak oplossen en de show redden. Misschien vindt hij zelfs de liefde van zijn leven… als hij ten minste zelf niet vermoord wordt. Zijn onderzoek loopt niet van een leien dakje. Bovendien mag het bonte musicalgezelschap de theaterzaal niet verlaten voordat de moordenaar ontmaskerd is, en dat leidt tot heel wat spanningen, intriges en romances. 

Curtains is een musical voor jong en oud, met veel humor, verrassingen en heerlijke shownummers

Kaarten reserveren kunt u hier.

Lees ook:
SPOT! Theater laat Goirle op zijn grondvesten schudden met All Shook Up!