De kaartverkoop voor de Disneymusical AIDA van Stichting BOV uit Bergen op Zoom is van start gegaan. Vanaf 15 oktober kunnen de kaarten voor deze musical worden gekocht aan de kassa’s van theater de Maagd of via de website van het theater of via de website van de BOV.

Speeldata

AIDA wordt gespeeld van 5 april tot en met 14 april 2019 in theater de Maagd in Bergen op Zoom en gaat van start met een feestelijke première. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater of via de website: www.demaagd.nl. Voor meer informatie over de BOV én AIDA, kunt u terecht op www.stichtingbov.nl

Disney musical

De Disneymusical is geschreven door Elton John en Tim Rice en is gebaseerd op het verhaal van de gelijknamige opera van Giuseppe Verdi op een libretto van Antonio Ghislanzoni.

Aida

AIDA speelt zich af in het Egypte van de farao’s, dat in strijd is met het buurland Nubië. Tijdens een expeditie op vijandelijk gebied neemt de Egyptische legerkapitein Radames een groep vrouwen gevangen waaronder de beeldschone Aida. Radames weet dan nog niet dat Aida de dochter van de koning is. Wel is hij op slag onder de indruk van haar. Hij schenkt haar als slavin aan zijn verloofde, prinses Amneris. Wat niet mag, gebeurt toch: Aida en Radames worden hopeloos verliefd op elkaar…

BOV 65 jaar

Voor Stichting BOV is het een bijzonder seizoen omdat zij 65 -jaar bestaan. Theater de Maagd is trots dat dit jubileum op haar podium wordt gevierd met de musical AIDA. Stichting BOV viel de afgelopen jaren in de prijzen bij de landelijke Amateur Musical Awards. Zo wonnen zij met de musical Petticoat onder andere de award voor Beste Musical en met de musical The Wiz de award voor Beste Musical Comedy. Ook dit jaar is de stichting genomineerd voor hun opvoering van de Producers.

Lees ook: https://musicalsites.nl/stichting-bov-blijft-verrassen/