MuziektheaterApeldoorn, de musicalvereniging in Apeldoorn, bestaat dit jaar 75 jaar en dat gaat gevierd worden met een grootse productie in onze schouwburg in Apeldoorn. De leden zijn druk bezig met de voorbereidingen om de mooie familiemusical ‘A Christmas Carol’ op de planken te zetten in de Rabobankzaal in theater Orpheus in Apeldoorn op vrijdagavond 15, zaterdagavond16 en zondagmiddag 17 december 2017. Het verhaal van “Scrooge” blijft up-to-date en is voor menigeen nog steeds een eye-opener. Een fraai Engels decor en mooie Charles Dickens kleding ontbreken niet en maken naast de acteurs en het orkest het “plaatje” compleet.

De regie is in handen van Erik van der Zee. Hij weet als geen ander de karakters neer te zetten zoals het er uitgezien moet hebben in 1843. Dirigent Peter-Paul van Beekum is de muzikaal leider en zorgt dat de moeilijke partituren muzikaal in overeenstemming komen in het orkest. De vele stemsoorten van het koor en de solisten maken de muziek compleet. Een uitdaging om jonge mensen deel te laten nemen in het orkest en het koor en waar de ouderen een geweldige steun bij zijn.

Een prachtige familiemusical waarbij 50 volwassenen en 14 kinderen straks op het toneel staan en in de orkestbak 17 orkestleden de begeleiding verzorgen. De energie die dan vrijkomt en de voldoening die zij er uithalen brengen zij over op het publiek.

Deze voorstelling mag je niet missen. Zowel bij de kassa van theater Orpheus als op de websites zijn kaarten te bestellen:1e rang € 32,50 en 2e rang € 29,00 inclusief 2 drankjes en garderobe.

Meer informatie : www.muziektheaterapeldoorn.nl