Zeven professionele acteurs, zeven kinderen, negen amateurspelers én een vierkoppige live-band staan samen op het toneel in een uniek kerstproject op Rotterdam-Zuid. Dit jaar vindt in Islemunda, Podium van IJsselmonde het kerstpektakel ‘All You Need Is Kerst’ plaats. Een sfeervolle, muzikale en vooral Rotterdamse bewerking van het klassieke verhaal ‘Het meisje met de zwavelstokjes’. Een kerstbeleving in het theater, waarbij het ook het publiek actief onderdeel uitmaakt van de voorstelling. Ras-Rotterdammer Joris Lutz maakt de cast compleet, die verder bestaat uit onder anderen de Rotterdamse cabaretier Aron Elstak.

Theatergroep Mangrove produceert deze voorstelling in samenwerking met Islemunda, Podium van IJsselmonde. Zit jij op Kerstavond ook altijd met zakdoeken klaar voor al die mooie liefdesherenigingen? Zwijmel jij ook weg bij nostalgische kerstliedjes en videoboodschappen? Dan mag je deze grappige en ontroerende voorstelling zeker niet missen.

Artistiek leider Annemieke Elstak bedacht het concept voor de voorstelling. “Het is een bewerking van een klassiek kerstverhaal, gegoten in een eigentijds, interactief en vooral Rotterdams jasje. Het publiek is aanwezig bij een tv-show, met een dikke knipoog naar het programma ‘All you need islove’. Natuurlijk worden ook in onze voorstelling gasten verrast door geliefden of familieleden, alleen loopt niet alles even soepel… Er worden kersthits gezongen, begeleid door een 4-koppige live band. Het is echt een typisch Rotterdamse, gezellige avond uit waar het publiek hartelijk om kan lachen en continu verrast wordt. Het is een prachtige samenwerking tussen een cast van professionele acteurs, muzikanten en amateurspelers en kinderen van Rotterdam-Zuid. Volgens mij is dit evenement uniek tussen alle andere mooie kerst-uitjes. Zelfs wie niet van theater houdt, zal niet teleurgesteld worden.”

Wie de voorstelling wil bijwonen, wordt aangeraden niet te lang te wachten met het bestellen van een kaartje. De kaartverkoop gaat behoorlijk hard, er zijn al voorstellingen uitverkocht. Een traditie van een kerstvoorstelling op Zuid is gestart.

Op woensdag 19 december vindt de première van deze bijzondere Rotterdamse voorstelling plaats in Islemunda, Podium van IJsselmonde. Aanvang: 20.30 uur. Ook op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 december speelt de voorstelling nog, alle dagen om 20.00 uur. Op zaterdag 22 december is er om 14.30 uur ook een matineevoorstelling. Kaartjes à €15,- zijn te bestellen opwww.islemunda.nl. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.