Tijdens de Musical Award Lunch spraken wij met Jon van Eerd. Daar vertelde hij al dat hij zijn knie goed kon buigen en weer ging repeteren. De choreografie wordt iets aangepast, maar vanaf morgen zal hij weer te zien zijn in de musical ‘Moeder, ik wil bij de revue’

Moeder ik wil bij de revue

Een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laat herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen (o.a. Wim Sonneveld, Gerard Cox en Frans Halsema) vormen samen met onder anderen Simone Kleinsma en Jon van Eerd dƩ perfecte ingrediƫnten voor een gegarandeerd heerlijke nostalgische avond uit. Moeder, Ik Wil Bij De Revue is exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Moeder, Ik Wil Bij De Revue speelt zich af in de jaren ’50 in Nederland. Het vertelt het verhaal van John en Riet Hogendoorn, een beroemd duo dat niet zonder en met elkaar kan leven, met een eigen revue gezelschap. Bob, zoon van een kolenboer, komt door een toeval bij de revue en op dat moment verandert alles.

Bron: facebook

Lees ook:
Moderne nostalgie in het Beatrixtheater
Jon van Eerd geveld door knieblessure

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Twitter? Volg ons op Twitter en klik hier.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Facebook ? Like ons op facebook en klik hier.