Na meerdere succesvolle theatershows, zijn John en Marco terug met hun derde programma: Dichterbij Carré. Van kleinkunst tot American Songbook, van pop tot musical. Live begeleid door een vierkoppige band zingen ze het mooiste repertoire van hun grote helden. Helden die bijna allemaal in Carré stonden. Waarom is Carré zo belangrijk voor ze? Zullen John en Marco daar ooit samen staan?

John en Marco studeerden in 2014 af aan de Frank Sanders Academie, daar ontstond hun hechte vriendschap. Samen waren ze o.a. te zien in de kerstshow van Karin Bloemen.

John Barendsen

John Barendsen speelde in de musicals: 14-18 (België), Liesbeth List de musical en momenteel speelt hij in Soldaat van Oranje.

Marco de Kramer

Marco de Kramer deed mee aan het Amsterdams Kleinkunst Festival, Toon liedjesman en momenteel werkt hij aan een album met niet eerder uitgebrachte liedjes van Toon Hermans.

Kom kijken naar de nieuwe theatershow van John & Marco in Mike’s Badhuistheater en beleef een geweldige avond.  Bestel snel uw tickets, Voor het uitverkocht is!

Bestel nu snel je kaarten via http://johnenmarco.eventbrite.com

Bekijk onze trailer https://youtu.be/pWYYXiXlutI

Meer info www.johnenmarco.nl