Acteur en musicalster Joey Ferre is binnenkort in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) te zien. Dit blijkt uit de promo die GTST online heeft gezet. In deze promo lijkt Joey het aan de stok te krijgen met Bing (Everon Jackson Hooi). ‘Waarom ben jij zo bang dat de vuiligheid boven komt’, aldus Joey tegenover Bing. Wat de twee met elkaar te maken hebben is nog onbekend.

Ruim twee jaar geleden was Joey te zien in Nieuwe Tijden. In de spin-off van GTST speelde Joey daar de rol van Orlando. Het ging toen om een klein rolletje. Of Joey nu wederom te zien is al Orlando is nog niet duidelijk. Het zou niet logisch zijn dat dit personage nu ineens naar Meerdijk komt. Of heeft hij wellicht een verleden met Bing? Joey zelf stond twee jaar geleden positief over een mogelijk rol in GTST. 

Hier vertelde hij Showbizznetwork over in een interview. Hij vertelde in dit interview over Nieuwe Tijden, over zijn rol en over zijn toekomst plannen. Nu, bijna twee jaar later, lijkt Joey een nieuwe stap te gaan maken. Of de acteur een langere tijd in GTST te zien zal zijn, is niet helemaal duidelijk. Dat zal moeten blijken in het nieuwe seizoen.

Joey werd ook bekend als keukenhulp in Life 4 You. In dit zondagmiddag programma, met Carlo Boszhard en Irene Moors, stond Joey vaak in de keuken. Daarnaast beheerde hij ook de social media van het programma. Toen het zondagmiddag programma stopte, stopte Joey ook bij RTL 4 als presentator. Maar in 2016 was hij even te zien in Nieuwe Tijden.

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 3 september iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bron: Showbizznetwork