Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in december 2015 tienduizenden harten te veroveren. Op speciaal verzoek van Ted Neeley komt de spectaculaire rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice nog één keer naar Nederland. Een unieke kans om de dan 73 jarige Ted Neeley te zien schitteren in de rol van zijn leven.

Neeley wil terug naar Nederland
Alle voorstellingen van Jesus Christ Superstar waren vorig jaar compleet uitverkocht. Fans hebben Ted Neeley tot in Amerika gevolgd en gesmeekt of hij nog één keer naar Nederland wil komen. Ook producent TEC Entertainment is overstelpt met verzoeken om Jesus Christ Superstar terug naar Nederland te halen. Producent Marc Muller is heel blij dat hij vandaag kan aankondigen dat Jesus Christ Superstar met Ted Neeley eind dit jaar weer naar Nederland zal komen. “Gezien alle positieve reacties hebben we besloten om Jesus Christ Superstar een maand naar Nederland te halen, zodat alle fans nog één keer de gelegenheid hebben om de levende legende Ted Neeley te zien schitteren.” Ook Ted Neeley verheugt zich op zijn terugkeer naar Nederland: “Ik ben heel gelukkig dat het Nederlandse publiek de prachtige rockopera Jesus Christ Superstar in hun hart heeft gesloten. De reacties waren ongelooflijk hartverwarmend. Ik verheug me er op om naar Nederland terug te keren en alle fans opnieuw te kunnen ontmoeten. Dat we onze tournee van deze geweldige rockopera mogen starten in een rocktempel, de Heineken Music Hall, waar rocksterren als Van Morrison, de Simple Minds en Joe Cocker ons zijn voorgegaan, vind ik heel bijzonder!”
Jesus Christ Superstar 2015 68

Jesus Christ Superstar
De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring, die wordt ondersteund door dertig castleden en een live orkest. Jesus Christ Superstar is een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is, met geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt wederom geregisseerd door de Italiaanse ster-regisseur Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol. Wegens groot succes brengt TEC Entertainment deze spectaculaire speciale productie eind dit jaar enkele weken naar Amsterdam, Den Haag, Groningen en Antwerpen.

Speeldata:
De rockopera Jesus Christ Superstar is te zien :
14 december – 17 december 2016 Heineken Music Hall, Amsterdam
20 december 2016 – 8 januari 2017 World Forum Theater, Den Haag
13 januari – 15 januari 2017 Stadsschouwburg, Antwerpen (België)
18 januari – 22 januari 2017 MartiniPlaza, Groningen

Kaarten voor Jesus Christ Superstar zijn vanaf maandag 14 maart 2016 te bestellen via www.jesuschristmusical.nl, telefonisch via Eventim: 0900 – 1353 (€ 0,45 per minuut) of via www.eventim.nl

Lees hier ons verslag Hemelhoge verwachtingen voor Jesus Christ Superstar waargemaakt