Intratuin Halsteren brengt in samenwerking met Vuur & Vlam Produkties een familiemusical op de planken vol dans, muziek en humor voor de hele familie, genaamd: De Fantastische Meneer Rimror. De musical is in januari 2019 dertien keer te zien in het Royal Palace bij Intratuin Halsteren.

Betoverend, mysterieus, verbazingwekkend en magisch. Al jóuw dromen gaan in vervulling.. Intratuin Halsteren neemt je in de januari Cultuurmaand mee in de betoverende en glinsterende wereld van meneer Rimror en zijn prachtige oude spiegeltent.

De makers verleende hun medewerking aan o.a. diverse theaterproducties in het Efteling Theater. De fantastische meneer Rimror is een feel-good musical met in de hoofdrol: Jeroen Molenaar (De Gelaarsde Kat/The Bridges over Madison County), Annemarijn Kool (Beauty and theBeast/Mozart de Musical) en Joris van Veldhoven (CARO, Evita, Chaplin). De theaterproductie is een samenwerking met de MBO Dansopleiding van het Scalda college in Goes.

Het verhaal

De wereld van De Fantastische Meneer Rimror is betoverend. Samen met zijn liefste mevrouw Suijkerzoet woont hij in de prachtige oude spiegeltent. Zijn leven draait om snoep, sterren en het in vervulling laten gaan van kinderwensen. Meneer Rimror plukt sterren in de nacht samen met zijn helpers en vermaalt deze tot sterrenstof. Wanneer een kind in zijn magische diamanten handspiegel kijkt, een straal van sterrenstof naar beneden dwarrelt en de wens wordt uitgesproken.. dan pas gaat deze in vervulling.

Deze betoverende glinsterende wereld trekt de gemene Rufius Reflectius naar de spiegeltent en hij wil niets anders dan de diamanten handspiegel van meneer Rimror stelen. Op een donkere nacht slaat hij toe en laat een nep diamantenspiegel achter. Dit is een ramp, want wat Rufius niet weet is dat wanneer een kind nu in de spiegel kijkt en zijn wens uitspreekt niet deze wens in vervulling gaat, maar precies het tegenovergestelde..

Lukt het om de gemene Rufius Reflectius te pakken en komt de magische diamantenspiegel weer terug bij Meneer Rimror..

Word jij een musicalster?

Kinderen mogen meespelen in een echte musical. Intratuin Halsteren wil met deze bijzondere voorstelling ruim 250 kinderen uit de regio tussen de 6 en 12 jaar de mogelijkheid geven, één dag een gastrol te spelen in een echte musical. Per voorstelling spelen er 20 kinderen mee. De kinderen worden een paar uur voor de voorstelling klaargestoomd voor hun gastrol. Klik dan hier.

Kijk voor meer informatie hier.