Mijn liefde voor theater begon op de basisschool. We deden veel aan zang, dans en zelf sketches schrijven. En we gingen naar en gaven veel voorstellingen. Weliswaar in de Krakeling, maar op weg daar naartoe passeerden we altijd het De La Mar Theater. En dan droomde ik even weg: dit theater daar zou ik vast ook een keer staan. Later. Als groot mens. Die droom verdween een beetje naar de achtergrond, maar ik heb er wel veel voorstellingen gezien.

Een prachtig theater; intiem, maar groots. Stiekem kwam de droom met de jaren weer terug en mocht ik in 2014 voor het eerst op het podium staan. Genomineerd voor een Amateur Musical Award. Machtig mooi om ineens aan de andere kant te staan. Door de artiestengangen te lopen en het podium te voelen. Zou ik er ooit een echte voorstelling mogen spelen?

Een andere langgekoesterde droom was spelen in The Color Purple. Ik zei jaren geleden: als hier ooit een musical van komt dan wil ik er in. Dus toen ik een kleine 2 jaar geleden hoorde dat het naar Nederland kwam, had ik maar 1 missie: daar moet ik in! En nu vallen 2 dromen samen: 3 weken lang op het podium van DeLaMar het prachtige en intense verhaal van The Color Purple vertellen.

Kan iemand mij knijpen?