X

Jelle de Jong krijgt rol in de musical ‘Soldaat van Oranje’

zie voor info: www.soldaatvanoranje.nl

Soldaat van Oranje cast een nieuwe acteur in de rol van Fred. Shownieuws maakte zaterdag bekend dat acteur Jelle de Jong de rol gaat spelen van de preses van de Leidse studentenvereniging Minerva in de bekende musical.

Jelle de Jong

De Jong bemachtigde eerder al rolletjes in Dokter Deen, Michiel de Ruyter en de film Sneekweek. Op dit moment is de acteur druk bezig met repeteren voor zijn rol. De musical viert op 30 oktober ook zijn negenjarige bestaan, dus de verwachtingen onder fans zijn hoog.

Soldaat van Oranje

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, heeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen staan op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken…: Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Lees ook:
Soldaat van Oranje – De Musical nú t/m december

Meer informatie vind je op https://www.soldaatvanoranje.nl/

Foto: Joris van Bennekom

Bron: Rtl

Categories: Nieuws
Rob de Haan: