Op de dag dat Joëlle Koomen haar diploma in ontvangst nam, speelde ze op de valreep ook haar afstudeervoorstelling “A three song” samen met oud-studenten Ruben Kuppens en Wesley de Ridder in Het Perron.

” A three song” is een muzikale driehoeksverhouding uit het oeuvre van Neil Diamond, Barbra Streisand maar ook Nederlandstalige nummers van o.a. Racoon. Het verhaal gaat over een vriendschap tussen een man en een vrouw. De man is meer geïnteresseerd in mannen en de vrouw ook. Hun vriendschap wordt echter onder druk gezet als er een man in hun leven komt die hen beide zijn liefde verklaart, zonder dat de een dat van de ander weet.

Three songs-34Als ze elkaar tegen komen bij deze man betekent dat het einde van hun vriendschap. Of toch niet? Joëlle heeft aan beide heren geduchte maar inmiddels ervaren tegenspelers en door deze gelijkwaardigheid is en blijft het genieten van mooie nummers in de intieme setting van het Perron. Joëlle heeft zich ontwikkeld tot een allround artiest en beschikt over een schitterende stem. Ruben Kuppens is met zijn mooie volle stem een droom man die je in elke romantische productie wilt tegenkomen en met Wesley de Ridder kan je alle kanten zoals komische timing en het raken van de juiste snaar.
Three songs-11

Deze voorstelling is een warm schuimend bad waar het heerlijk vertoeven is, terwijl je naar een romantisch verhaal kijkt dat gespeeld wordt door drie talenten, die thuis zijn in dit repetoire.

Het Perron is een try-out podium waar professionele artiesten hun programma -of een deel daarvan- presenteren aan een klein publiek in een intieme, veilige sfeer. Er zijn 50 zitplaatsen en op het podium – 4 x 1.80 m groot – staat een vleugel.

De voorstelling is alleen vanavond nog te zien in Het Perron, maar hopelijk komt er een vervolg. Deze prachtige voorstelling moet door meer mensen gezien worden. De voorstelling is intiem en past in een kleine setting zoals dat in Het Perron het geval is.

Three songs-44

Met deze laatste afstudeervoorstelling van Joëlle is een einde gekomen aan een studiejaar met vele mooie voorstellingen met als hoogtepunten de afstudeervoorstelling van de derdejaars “Tot de dood ons ….” en de voorstelling in Carre met de naam ” Onbekend in Carre”. Daarnaast heeft de school ook meegewerkt aan 125 jaar Carre en de Toppers.

Kijk hier voor de fotoreportage.