De voortdurende lockdown creëert alleen maar meer mogelijkheden om op een afstand muziek te maken. Het nummer in deze tweede aflevering herinnert ons eraan dat we niet alleen zijn, dat we zullen gevonden worden en dat we onze kinderen de verhalen van deze gekke tijden zullen vertellen.

Samenwerking met Jan Schepens

“Voor deze tweede samenwerking, kon ik rekenen op de enthousiaste medewerking van Vlaamse musicalster Jan Schepens (Company, Les Miserables, Beauty and the Beast, Daens). Hij is een waanzinnige performer en een vriend die me keer op keer weet te inspireren.”

Tim is afgestudeerd aan Codarts Conservatorium Rotterdam en Guildford School of Acting in Engeland. Hij speelde eerder in musicals zoals Spring Awakening, Soldaat van Oranje, The Bakewell Bake en Godspell. Hij schreef muziek voor de musicals The Bakewell Bake Off en Santa’s New Sleigh. Verder deed hij ook stemmenwerk voor onder andere Mr. Popper’s Penguins, Hoodwinked 2, Masha and the Bear en Arthur en de Minimoys. Hij is meer recent te zien als Olivier in de Ketnet jeugdreeks Campus 12 en in de internationale reeks Mia & Me. Naast zijn uitvoerende werk is Tim aan de slag als vocal coach in binnen- en buitenland, onder andere voor Studio 100 en maakt hij deel uit van het docententeam van de Guildford School of Acting in Engeland. Tim is momenteel te zien in 40-45 en in Daens in het ensemble .

Credits:

Tekst en muziek door Lin-Manuel Miranda, Benj Pasek en Justin Paul
Vocals: Tim Stuart & Jan Schepens
Piano: Alex Roosemeyers
Audio mix: Jan van Hende
Video: Tim Stuart

INSTAGRAM
@jan.schepens
@timjstuart

De video kan bekeken worden via de volgende URL:

https://youtu.be/1nkJOvzHpnM

#InternationalDuets1

Found/Tonight is de tweede video uit de #interationalduets reeks. Vorige week nam Tim het nummer ‘You Matter to Me’ op uit de musical Waitress met Janis van Dorsselaer. Janis is momenteel te zien in de Duitse cast van Tanz der Vampire. Die video kan hier bekeken worden; https://www.youtube.com/watch?v=cHmJLar4mr0