Op zondag 25 augustus staat de binnenstad van Antwerpen weer helemaal in het teken van het nieuwe culturele seizoen. InTeam brengt op het cultuurpodium (Groenplaats) en in de Rode Zaal van het Fakkeltheater een muzikale cocktail uit hun productie ‘Kiss of the Spider Woman’, die op 1 september in première gaat.

’s Avonds gaat het feestje gewoon door in de hippe hotspot Local Store in de Everdijstraat aan de Oudaan. Het restaurant met ruim terras wordt de coole setting voor een uitgebreid buffet in Zuid-Amerikaanse sfeer. De voltallige ‘Kiss of the Spider Woman’ cast opent de avond om 19u met een muzikaal aperitief, waarna het culinaire feestje losbarst.

Van kunstenaar Jan Scheirs, die recent nog een overzichtstentoonstelling van zijn beruchte theaterschetsen genoot, worden drie bijzondere tekeningen geveild. Jan is bovendien tijdens het buffet die avond nog met het schetsen in actie te zien.

Met ‘Diner for a Kiss’ hoopt InTeam op een sfeervolle én smakelijke manier hun musicalvoorstelling in de kijker te zetten. Bovendien ondersteunt de bijdrage de productiekosten. InTeam is een ongesubsidieerd musicalgezelschap, dat een mix van getalenteerde musicalstudenten en jonge professionals een podium aanbiedt, dat hen een duw in de rug moet geven in de aanloop naar een succesvolle carrière.

Het buffet (voor-, hoofd-, nagerecht en inclusief aperitief en alle dranken) kost 50 euro.

Reserveren via de website www.inteam-producties.be/dinnerforakiss

www.inteam-producties.be

www.local-store.be

Lees ook:
Veelbelovende preview van Kiss of the Spider Woman