Milan van Waardenburg: Klokken luiden in Duitsland

Het is inmiddels alweer bijna twee jaar geleden dat ik mijn hele hebben en houwen heb ingepakt en naar Duitsland ben vertrokken. Op dat moment één groot avontuur maar inmiddels de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

Milan

Lees meer...

DE EERSTE...

En dan hoor je het Metropole Orkest de eerste maten van het nummer "Vrij zijn" uit "Het meisje met het rode haar" inzetten. Frits Sissing en Anouk Maas lopen van het podium en wensen je nog snel succes. Even heel diep ademen en dan loop je dat prachtige podium van de Musical Sing a long op.

David

Lees meer...

Na de premiére van Flashdance door Javan Hoen.

De première was een hoogtepunt! In een bomvol theater in Tilburg gingen wij laten zien waar we de voorgaande maand voor gebikkeld hebben.

Lees meer...

Mafkees

Geen idee hoe het komt, maar om de één of andere reden bestaat mijn carrière (op een uitzondering daargelaten) uit een bonte stoet van schurken, gekken, proleten, randfiguren en ander gespuis.
Marcel Jonker als Buquet

Lees meer...

Bye Bye Loveboat! De laatste column van Milène van der Smissen

06.00 telefoon. "Hello" "Morning Millie, this is your wake up call for breakfast" Jesus Christ.. Het was 6 uur 's ochtends en mijn hoofd knalde uit elkaar. Ik keek rond in mijn enorme, met luxe overgoten cabin.BN destem 2

Lees meer...

Einde Zustermaatschappij

En daar is hij dan in zicht.. onze aller allerlaatste Sister act!

laura de boer column

Lees meer...

Ik zit bij de revue, De column van Terence van der Loo

Nu alweer een aantal weken geleden stond ik daar, net afgestudeerd, op repetitiedag 1 van 'Moeder, Ik Wil Bij De Revue'. Aan de rand van een groot avontuur, een enorme sprong in het diepe. Want het is niet niks, als je net van school komt en je mag meteen beginnen met een hoofdrol in een productie naast Simone Kleinsma en Jon van Eerd en als tegenspeelster Christanne de Bruijn. Niet de minste namen in de theaterwereld!
terence-van-der-loo--bob-somers

Lees meer...

Met muziek/theater de wereld rond

Ben ik weer. Een goede vriend van me zegt altijd dat het zijn droom is om met muziek de wereld rond te gaan. Ik dacht altijd, ja ga maar lekker doen joh, maar niet voor mij.
Oedo

Lees meer...

Twilight zoon

Toen ik 18 jaar was en net van school kwam, zou ik gaan studeren aan de kleinkunst Academie. Inderdaad.. ZOU... Want ik ben nooit gaan studeren.

nurlailakarim

Lees meer...

Column van Chiara Re: en 5,6,7,8...

Is de meest voorkomende zin wat uit de mond van een choreograaf komt. Naast Boem, Ta, Tsa, Toem, Pam, Padadam en ander onzin/geluid wat eruit komt als je een dans staat voor te doen.Ik schrijf het woord choreograaf op en ik besef dat ik gewoon kan zeggen dat ik choreograaf van beroep ben en eerlijk gezegd vind ik dat best kicken!

chiara

Lees meer...

De eerste voorstelling – Column 3 van Maarten Redeker

Maarten Redeker (23) studeert op dit moment in z'n laatste jaar van de Muziektheater academie van conservatorium Codarts Rotterdam, speelde vorige zomer Simon in de door Daniël Cohen geregisseerde versie van Jesus Christ Superstar, staat dit seizoen in 'de Jantjes' als Kees en understudy Dolle Dries en Blauwe Toon van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment, zingt in de fantastische vocal group the Jukebox Boys en is zangdocent. Dit seizoen schrijft hij voor Musicalsites maandelijks een column.

maarten

Lees meer...